Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos tu nie pasi ale?

Moja teoria spiskowa

Polecane posty

Gość cos tu nie pasi ale?

Hej ja wiem ze to może smieszne ale Od afery z Abraja ta milczy jak zakleta MOdki nagle blokuja bramki proxy czego dawniej nie robiły Bzdurcia wczoraj usuneła konto jakby sie paliło bo dostała jakiegos maila od kogostam Znaczy ze co? Ekipie chyba strasznie pali sie grunt pod nogami Ale milczenie Abraji jest złowrogie A jesli cos sie jej stało? Acha pokasowali tez posty dotyczące poszukiwania A i wogóle połowe jej które sama zmieściła Cos mi tu smierdzi

Gość moze ja ufo
porwało?

Gość cos mi tu nie pasi ale?
podbijam wypowiedzcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zona sledzi...................
a o co chodzi z ta afera? dawno mnie nie bylo i nie w temacie jestem?

za duzo opowiadania w skrócie frela wysmiewała się z chorego dziecka Abraji i wszyscy po niej jada teraz(po freli)

no to nieciekawie sie zrobilo. a moze po prostu abraja mieszka tam gdzies gdzie byula powodz i dlatego nie pisze?

nie Abraja mieszka w Uk tylko jstem ciekawy czy szykuje zemste czy moze juz zaczela i współpracuje z modkami

Gość
prawie jak moda na sukces

modki pewnie po ip doszli skad frela pisze i kim jest. ale czemu usuneli tematy abraji? i wogole to oczym ona pisala? jakie zakladala/ o dziecku? wiesz... nie za bardzo kojarze jej tematy, ja osobiscie jako nicka pamietam....

o czym pisała ?normalnie o wszystkim jak my no i własnie dlaczego oni to usuwaja a jej przeciwniczki same usuwaja konta jakby sie paliło? to jest ciekawe dla mnie ktos sie jej zapytał na co choruje jej dziecko a na nastepny dzien ktos zrobił z tego wklejke ze niby ona zebrze dla swojego dziecka o pieniadze potem zaczeli sie wysmiewac z jego choroby czy cos nie mam tego tekstu bo wszystko pokasowali ale ja bym sie wkurzył na jej miejscu

ludzie sa okrutni. tu na kafe rozni pisza o roznych sprawach. jedni dla zartu , drudzy szukaja porady , pocieszenia. trakrtuja nasze wypowiedzi bardzo powaznie i naprawde trzeba sie zastanawiac co pisac zeby kogos nie urazic. przeciez nie wiemy kto siedzi po drugiej stronie komputera i jak odbierze nasz komentarz. byc moze ktos sie zalamie bo zostanie wysmiany jego problem/ ale kogo to obchodzi. tu sa chorzy ludzie na kafe. dzieciarnia z gimbazjum i inni zwyrodnialcy. ale czego oczekiwac jak kazdy tu mioze pisac anonimowo, bez rejestracji?

no własnie na innych forach jest wieksza kultura powinny byc obowiazkowe rejestracje

Przy obowiązkowych rejestracjach i normalnej moderacji to forum szybko by odeszło w niebyt.

ale moze jakies ograniczenia co/ cokolwiek zeby nie było tyle chamstwa np zakaz umieszczanie zdjęc linków wszelkiej reklamy

Gość fuvr
no t juz wiesz ze bedą zamykac kafe przez frele

Gość to nie ja...
to sprawka illuminati i ozywionego MJ