Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nivencja

Która torebka do sandałek?POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość 2 druga

Gość 2 druga
chociaż bardziej podoba mi się pierwsza, ale ta 2 bardziej pasuje do tych butów, a one z kolei mi się nie podobają, ale to tylko na marginesie

Mi też sie nie podobały dopóki nie zobaczyłam ich w sklepie i nie załozyłam. Są mega wygodne, mają gumowaną podeszwę łącznie z obcasem, a skórka jest mięciutka. Do chodzenia na codzień wg mnie idealne.

Gość chinatka
ja bym wziela 1

Gość wiosenny zestaw
ładne sandałki, druga torebka :)

Gość nie pewna
Ja bym zadnej nie wybrala, to znaczy obie sa ladne ale do tych sandalek wybrala bym jaaks w kolorze tego jasnego obcasa:) bo dobieranie identycznego koloru torebki do butow wyszlo z mody:) I czesto modniesie to krytykuja ale mi tez sie zdarza popelnic taka gafe hehe:P A mysle ze taka jasna kremowow boezowa torebka bedzie pasowala Ci do wielu rzeczy a poztym bedzie funkcjonalna na lato do wielu inncyh botow i ciuszkow:)

Gość pffffffffffffpfffffffffff
SANDAŁKÓW, do jasnej anielki, sandałkÓW!

Gość ja-marta
to zależy jeszcze jak się ubierasz:) ale nie kupowałabym drugiej torebki bo nie kupuje się takich samych butów i torebki w tym samym kolorze:) myślę że torebka w drugim stylu, ale w kolorze beżowym:)

Gość no właśnie !!!
Po polsku się nauczcie, ofiary amnestii giertychowskiej!

Gość jadzkaaaaaaaaaaa
Buty ładne, absolutnie nie kupuj drugiej torby,pierwsza ok ale lepiej będzie jak kupisz sobie jakiś ładny(ale nie bazarowy) koszyszek beżowo-brązowy .pozdrawiam

Cenne uwagi! Dziekuję. Kolory, które preferuję w ubraniach to: niebieski, róż, fiolet, szary, biały, brąz i nieśmiertelny czarny. Obecnie mam torebki w kolorze czarnym, białym, czerwonym i 2 kolorowe (czarno-biała i czarno-biało-szaro-różowa), więc jakby nie patrzeć żadna nie będzie pasowała do tych sandałków nawet pomimo zasady, ze buty i torebka nie powinny być w tym samym kolorze...

Gość sceptycznasceptyczka
Czepiacie się :D Kupi sobie panienka torebkę do sandałków, spryska się po dekoldzie perfumą (francuzką!) ewentualnie perfumem, umaluje oczki kretką, założy (przepraszam, ubierze) kieckę w kolanko, buty do szpica i branzoletkę i pójdzie na lans... :D:D:D:D

sceptycznasceptyczka => Jesli nie masz nic do powiedzenia na temat, to idź się ponaśmiewaj z kogoś innego. Nie rozumiem jak można czerpać radość z nabijania się i to na dodatek bez powodu. Co za frustratka.

Gość sceptycznasceptyczka
No jak dla Ciebie karygodny błąd językowy w samym tytule wątku beztrosko powtórzony w treści to jest "bez powodu" to nie mamy o czym rozmawiać, rzeczywiście...

Nie masz sie już czego czepiać? Jakbym napisała "Pomuszcie" to już byś mnie chyba zlinczowała...

"bez powodu" czyli pisząc o jakiś butach w szpic, francuskiej perfumie i pójsciu na lans. Żenujące

Gość Nie pewna
Ta ostatnia ktora pokazalas podba mi sie:) sama luubie duze torby:)

Dziewczyny naprawdę dziękuję za wszystkie rady!! Okazało sie, że nie muszę wcale wydawac pieniędzy i kupowac nowej torebki, bo mam taką, która będzie mi pasowała do sandałków, choć nie jest niebieska. Nie przyszło mi do głowy, że mogę nosić do nich torebkę w kolorze obcasa. WIELKIE DZIEKI !!

Gość SylwiaBogG
W tym roku modna jest torebeczka listonoszka , super wygląda do sandałek. Polecam stronkę amiche.pl. Tam znajdziesz odpowiednie do Twoich bucików.