alija90 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Jak sobie z tym radzicie? Bo ja na tydzien przed okresem jestem nie do zniesienia! To okropne co sie wtedy ze mna dzieje, a najgorsze ze za kazdm razem moj chlopak ma mnie po prostu dosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesola bridget jones Napisano Czerwiec 3, 2010 czytam książki to mnie uspokaja albo idę do parku pobiegać __ http://tnij.org/gy22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlotte300392 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Ja też jestem okropna, a teraz to tymbardziej kiedy się jeszcze boję, że upragniony okres nie nadejdzie... Kłócę się ze wszystkimi, płaczę, śmieję się, jem za dwoje, nie jem wcale, robi mi się na przemian goraco i zimno..masakra. Nie radzę sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alija90 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 No Charlotte, ja jestem wlasnie w trakcie przezywania tego i juz mnie szlag trafia. A najgorsze to sa klotnie z chlopakiem, ktore potem ciezko sie odkreca. Wszystko tak dzieje sie bez namyslu. Czasem to lepiej wogole sie nie odzywac chyba... i nie kontaktowac sie w ogole ze swiatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach