Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bububu

SPACER?? TO PRZESTĘPSTWO????

Polecane posty

Gość bububu

hej mam malutki problem i nie wiem co zrobić, potrzebuje rady, pomożecie? mój ukochany jest za granicą...w pracy wraca już za 3 tyg. mamy ze sobą kontakt i wszystko jest ok. tylko on panicznie boi się zdrady, kiedyś jak był w pracy poszła raz czy dwa na kawe z kolegami i był oburzony bo powiedziałam mu po fakcie.tzn nie przez telefon ale jak przyjechał na weekend bo uznałam,że tak będzie lepiej. nie ma go teraz już 2 miesiąc, ja zajęta sesją na uczelni. i jeden mój staary kolega co znam go z 6 lat zaprosił mnie jutro na spacerek, zebym odpoczęła od nauki, wie,że mam chłopaka.. kolegujemy się i tyle. I problem jest czy 1. powiedzieć ukochanemu przez tel oznajmiając że idę z W na spacerek, 2. poczekać aż przyjedzie do PL i wtedy powiedzieć 3. nic nie mówić 4. zapytać się czy nie ma nic przeciwko spacerkowi ( z czego wiem,że powie,że nie a swoje pomyśli... choć upiera się ciągle że kolegować się moje z kolegami) Nie widzę że w jednym spacerku ( odpoczynek od nauki) ze starym kolegą byłby jakimś przestępstwem, moje koleżanki by nie czuly potrzebe mówienia o takim czymś bo to coś "normalnego" ale ja nie wiem... jak jest u was?? czy wy będąc w związku spotykacie się czasem ze swoimi znajomymi płci przeciwnej??

Ja będac w związku nie spotykam się z kolegami. Ale to nic złego :) Albo mu mu nic nie mów, albo zapytaj czy nie ma nic przeciwko :)

Gość Lullabyfordemons
A co w tym złego ? Ja nieraz chodzę z moim przyjacielem na spacery i mój fcet o tym wie. Czasem się wścieka, ale ja tak po prostu mam, że dobrze mi się gada z facetami i na moim świat się nie kończy.

Gość Livre_
Eeeee tam,ale masz dylematy... Żyjemy w XXI wieku,a nie w średniowieczu (ewntualnie: jesteśmy w Polsce,a nie na południu Europy). Ja mam sporą grupę znajomych i kolegów i gdybym miała przed każdym spotkaniem drżeć,co powie mój luby,to chyba obrzydziłoby mi to życie do cna. Miłość to wzajemne zaufanie,lojalność,wierność...a także danie wolności drugiej osobie,bez przeginania z zazrością. No,ale każdy ma tak ,jak lubi i co mu odpowiada.Jeśli pozwolisz zazrośnikowi na bezpodstawne wodzenie Cię za sznurek,to możesz potem żyć w ciągłym lęku i być skazaną na jego i własne urojenia.

Gość Livre_
Ja będac w związku nie spotykam się z kolegami. --zapewne to z wyboru,a nie z musu lub poczucia ,że się przynależy do jednego pana.....hehehehe

Gość bububu
ja też nie spotykam się z kolegami... no chyba ze na salsie.. no ale mój luby nie chce chodzić ze mną ani na kurs ani na salsoteki no to sorki ale to moje "ja" i to zaakceptował. mam wielu kolegów ale nie spotykam się z nimi bo sama bym nie chciała aby moj luby spotykal się z koleżankami.. choć on ich nie ma.. tylko swoje ex.. ja jednak mam więcej znajomych i różnej płci. Ale to co mam zrobić?? zadzwonić i zapytać się go czy nie ma nic przeciwko? czy oznajmić mu "hej ide dziś na spacerek z W, znasz go przecież" dla mnie to zwykły spacerek.. mam wiele kolegów i tak ich traktuje.. no ale nie wiem... chciałabym się przejść a nie mam z kim.. wszyscy są zajęci egzaminami...

Gość a ja myśle, ze
idź na spacerek, i nic mu nie mów .............musi wiedziec ? ;) bedzie spokijniejszy nie wiedzac nic o tym , a Ty się trochę zrelaksujesz ;)

Gość to jest typowy problem
a jak przy okazji obciagniesz koledze pale to juz bedziesz totalnie wypoczeta

Gość bububu
sory ale nie jestem dziwką... nigdy nikogo nie zdradziłam i nie mam zamiaru!!! kolega to kolega.. ukochany to ukochany!!!

Gość Livre_
Skoro musisz aż na forum zasięgać rady,to moja jest taka: nie idź.

Gość bububu
ALBO NIE PÓJDE? I SPRAWA ROZWIĄZANA? ŻEBY POTEM NIE BYŁO PROBLEMÓW.... lojalność??