Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZróbToSam

KOBIETY Pomóżcie błagam!!! Diane

Polecane posty

Witam, jestem własnie na 5 tabletce pierwszego blistra Diane 35. od 3 dni nasila mi sie ból w łydkach...na chwile obecną staje sie nie do zniesienia...wydaje mi sie ze zaraz łydki eksploduja mi z bólu.....czy to jest objawa zakrzepicy? czy to normalne przy tym leku?.....nie wiem czy mam odstawic dzisiaj? czy brac dalej i isc jutro do lekarza? dodam ze w nocy nie spałam wogole z bolu. nogi mam jak z drewna...sa twarde i bolą..coraz ciezej mi sie chodzi, chyba po woli wychodzą mi zyły.

prosze pomozcie mi...;(( nie wiem czy mam rozregulowac cykl ale odstawic czy ten obrzek łydek to zatrzymanie wody? boje sie ze to zakrzsepica ale do konca nie wiem jak to sie objawia... ;((((

Gość katia 8209
wpisz w wyszukiwarke zakrzepica-objawy

no wpisałam...i pisze ze objawy sa rozne....i ze np. takie jak ja mam tez...ale pisze tez ze niekoniecznie...wiec nic mi to nie dało

Gość może być to zakrzepica
powinnaś szybko zgłosić się do lekarza lu8b na dyżur do szpitala. mogą to być objawy zakrzepicy, ale to musi zdiagnozowac lekarz. nie zwlekaj.

czy to mozliwe aby po 5 dniach dostac zakrzepicy?...własnie wrocilam z oddziału , w szpitalu nic na dyzurze mi nie powiedzieli ciekawego..kazali mi jutro isc do przychodni.....dała mi na wszelki wypadek lek na niewydolnosc zylną.....i nie kazała zazywac Diane...ale jesli to tylko takie bolesne opuchniecie z powodu zatrzymania wody to chciałabym zaryzykowac..oprocz tego ze tak cierpie...sa bardzo duze plusy....moja cera z ktora miałam 25 lat problemy zrobiła sie nieskazitelna i wlosy przestały wypadac nadmiernie i sie nie tłuszcza juz cały tydzien prawie...jestem w szoku bo zawsze na to cierpiałam...dlatego zal mi odstawic a z drugiej strony boje sie ze to zakrzepica ;( Zastanawiam sie czy nie zazyc jeszcze dzisiaj chociaz ostatniej bo moze lekarz nie bedzie mikazał odstawiać????????

Dziewczyno a jak to zakrzepica???????????? Wolisz starcić nogi i mieć piękną cerę?

oczywiscie ze nie :( ale uwierz mi ze jak sie tak cierpi strasznie przez całe zycie to pozniej nawet z takich chwil czerpiesz radosc chodz sa bolesne ... Po prostu szok spowodowany moim wyglądem przysłonił mi pozostałe sprawy :( to sie zdarza.....kazdy by zatesknił do takiego wyglądu tym bardziej ze pewnie jak odstawie wszystko wroci do normy ;p

Gość wiesniara
ja dostałam zakrzepicy po tabletkach zrób badania fibrynogen i d-dimer a brzydka cera i włosy mogą być objawem chorej tarczycy

Gość a mam pytanie
a kto zapisał ci diane? ginekolog czy endokrynolog? na włosy alpicort e, działa podobnie tylko bardziej miejscowo. odezwij się jeszcze co powiedział lekarz. ach te dyżury szpitali... masakra