Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryhy574575

Kobiety, które wychowywały się bez matki jakie są?

Polecane posty

Gość ryhy574575

Gość ryhy574575
A poza tym?

Gość ryhy574575
To bez mamy.

Gość a po co ci to
jest tyle fajnych dziewczyn co sie wychowywaly z matkami. Po co ci taka bez matki?

Gość ryhy574575
Żadnej tu takiej nie ma?

Gość ryhy574575
up

Gość lhkjx
ja jestem

Gość chichotpaszczura
takie same jak faceci wychowywani bez ojca

Gość ryhy574575
I jaka jesteś?

Gość lhkjx
rozpieszczona-bo każdy w dzieciństwie się nade mną litował, że taka bidulka bez mamy i zawsze byłam rozpieszczana, o nic nie musiałam się starać, walczyć i.....do dziś mi tak zostało

Gość ryhy574575
I jak ci się życje?

Gość lhkjx
jak mi się zyje, dobrze. mam faceta-który w stosunku do mnie jest opiekuńczy, kocha mnie bardzo i nic nie wymaga. ale przedtem miałam facetów nie takich "tolerancyjnych" lecz takich którzy oczekiwali czegoś w zamian. takie znajomosci szybko kończyłam gdyż nie lubię się niczym dzielić. zostałam wychowana w taki sposób, że kobieta jest od tego aby ją rozpieszczać, opiekować się nią, i za dużo nie wymagać i tylko do tego typu mężczyzn mnie ciągnęło

Gość wychowana bez matki
a ja wrecz przeciwnie. To chyba zalezy jaki byl ojciec. Ja nigdy nie bylam bidulka, owszem, litowano sie nade mna w dziecinstwie, ale bardziej mnie to irytowalo niz dodawalo otuchy. Moj ojciec byl dla mnie bardzo czuly i opiekunczy ale jednoczesnie stanowczy i twardo stapajacy po ziemi. Wpoil mi taki troche meski sposob postrzegania swiata, to jest najpierw rozum a potem uczucia. Efekt jest taki ze jestem osoba konkretna, wiedzaca czego chce, nie rozczulajaca sie nad soba w trudnych chwilach. Co do kontaktow damsko meskich, to wobec partnera mam duze wymagania, ma byc mezczyzna i oparciem dla mnie. Niestety rzadko ktory potrafi stanac na wysokosci zadania, bo oczekuje "troche" wiecej niz tylko zeby byl czuly i wierny. Bardzo dobrze dogaduje sie z kolegami, mam wielu przyjacoil wsrod mezczyzn, lubia ze mna pogadac bo nie mysle jak typowa baba. To ma swoje plusy i minusy.

Gość gargamelcia
męski sposób patrzenia na świat nie jest zły ma więcej plusów niż minusów , babskie widzenie świata bywa nudne i męczące :D

Gość megilis
Wychował mnie tata. Mama zmarła gdy miałam 8 lat, wcześniej długo chorowała. Nie wiem jak to jest mieć mamę ale mam za to najlepszego tatę na świecie. Obecnie jest najlepszym dziadkiem na świecie. Jaka ja jestem? Konkretna i rzeczowa. Mam męskie podejście do świata. Zawsze lepiej się dogadywałam z mężczyznami i to z ich strony otrzymywałam wsparcie. Ja natomiast byłam wobec nich bardzo wymagająca. Wielu wydawało mi się "zniewieściałych". Mam męskie zainteresowania. Mam trudności w relacjach z kobietami. Myślę, że brakowało mi czułości,, jaka jest w stanie dać tylko matka. Mój tata jest cudownym człowiekiem ale odkąd sama jestem matką, widzę że czułości, troski matczynej nie da się nadrobić.