Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi007

PROSZE O GŁOS :)

Polecane posty

Gość tgrfaduyjnhbtgvrfcdxs
zagłosowałam..powodzenia i moze skroc gdzies ten link bo trzeba caly wkleic w przegladarke

Gość ygrty
oddałam głos ;)

Dziekuje serdecznie :) Kruszynka nie moja, ale mam nadzieje ze za jakis czas tez bede taką miec :)

Gość jhgihjg;hikyu
zagłosowałam jeszcze raz

Gość mimi0007
dziekuje wam bardzo i prosze o wiecej :)

Gość mimi0007
up :)

Gość dobrze ze babcia nie chciala
zdjecie jak tysiące innych-niczym nie nie ujeło

Gość mimi0007
dziekuje milimetrowa :) A dla rodzicow zapewne zdjecia swojego dziecka sa najpiekniejsze na swiecie i nie widze w tym nic zlego, zreszta wszystkie dzieciaczki sa slodkie a ja prosze tylko o glosik bo chcialabym im pomoc :)

co jest nagrodą-chusta?

Gość mimi0007
tak chusta do noszenia, temat bede podbijac, tylko nie wiem gdzie jeszcze moglabym poprosic o glosy, troche ich brakuje do pierwszego miejsca

Gość mimi0007
osoba na pierwszym miejscu ma 186 glosow, wiec narazie jakies 56, ale konkurs trwa do konca czerwca, czyli jeszcze bedzie potrzebne duzo duzo wiecej

To może załóż nowy temat i w temacie napisz ile zostało głosów,może będzie większe zainteresowanie . Bo już na takie tematy,jak ten to mało ludzi zagląda,codziennie jest kilka takich tematów zakładanych ;(

Gość mimi0007
moze pod koniec czerwca zaloze bo to co teraz brakuje to sie duzo zmieni, a tez sie tak bardzo nie chce narzucac wiec w temacie jasno pisze o co mi chodzi :) a moze znasz jakies inne stronki gdzie jeszcze moglabym umiescic ten link?

jeju-ale chusta droga nie jest ja sie dziwie ze tak ktos prosi zeby cos dostac ja wiem ze jak sama nie zarobie to za darmo nikt mi nic nie da

No droga nie jest,ale jeśli można coś dostać za darmo to czemu nie ? A poza tym co Ci szkodzi oddać ten jeden głos ? Tobie to tylko chwilkę zajmie,a im może pomóc ;) Po co ma mama wydawać kasę na chustę,jak może ją miec za darmo ? Już w to miejsce może dziecku np. kupic paczkę pampersów ! Ciebie to i tak nic nie kosztuje

Gość mimi0007
Wlasnie z tego co widze to taka chusta kosztuje 169zl, wiec tania nie jest przynajmniej dla mnie jak i zapewne dla rodzicow, a glos nic nie kosztuje, wiele ludzi siedzi na internecie i pare sekund mysle ze nikogo nie zbawi, a tez nikogo nie zmuszam, napisalam "jesli mozecie" a to nie oznacza musicie zaglosowac, naprawde licze tylko na dobrą wole uprzejmych ludzi bo jak widac nie brak ich tutaj, ale nikogo do niczego nie zmuszam. Grzecznie prosze tylko o glosowanie :)

Gość mimi0007
nie wiem juz jak Ci dziekowac :) Bardzo sie ciesze ze sa jeszcze tacy mili i bezinteresowni ludzie :))

No nie masz za co dziękować ! Przecież, mnie to i tak nic nie kosztuje,a jeśli mogłabym pomóc to czemu nie ?