Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antisepticum

juz nie wiem sama

Polecane posty

Gość antisepticum

oczywiscie jak co miesiac zastanawiam sie czy jestem w ciazy :/ teraz jakos inaczej sie czuje ale pewnie sobie wkrecam :( mam bole krzyża.zawsze dopadaly mnie dopiero w trakcie @ a tu teraz przed..to znaczy @ powinnam miec dzis lub max za dwa dni.co sadzicie?

Gość urodzisz kota
w worku

Gość antisepticum
dobrze ze nie slonia na łancuszku :D

Gość to ciąża
na pewno!! ból krzyża - to takie oczywiste!!!!!! nawet testu nie rób!! moją matke zawsze jak boli w krzyżu to potem rodzi dziecko. mam juz tyle rodzeństwa, że się gubię kto jest kto

Gość antisepticum
haha widze ze dlugi weekend sluzy roznego pokroju debilom w dawaniu rad na temat na ktory nie maja zielonego pojecia :P a moze by tak na spacerek sie przejsc,pooddychac swiezym powietrzem? mozg dotlenic :D jesli jest jeszcze co dotleniac :D

Gość NO AUTORKO
dajesz takie mądre ready to z nich korzystaj a nie pytaj się głupot, skąd mamy to wiedzieć??to nie forum dla wrózek

Gość do NO AUTORKO
ja nie pytam o rade debili twojego pokroju tylko doswiadczonych w takim temacie kobiet,wiec nie wypowiadaj sie jesli nie wiesz o czym mowa.

Gość Autorko walnij się w dekiel
Idź do wróżki, bo ta przynajmniej zarobi :D Kretynka jakich mało :D Ja sądzę, że dostaniesz dopiero za 20 lat :D:D:D