Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakos tak to bylo

mam cellulitis...

Polecane posty

Gość jakos tak to bylo

na pupie i udach. na dodatek na pupie mam rozstępy(takie jak SedesseOryginal) :( jestem drobna i szczupła, mam rozmiar 36. ostatnio zaczynam intensywny trening i zastanawiam się.. czy inwestować w jakieś kosmetyki antycelulitowe, pilingi, emulsje, tabletki itp. albo zaakceptować tą niedoskonałość..? oczywiste jest, że dla swojego przyszłego faceta to chciałabym być najpiękniejsza w stringach i ogólnie idealna.. jak jest półmrok to moja pupa jest sexy i nie widać tego celulitu :D ale przy świetle lampy.. widać po prostu, że jest, nie jakiś gigantyczny, ale tworzy kilka płytkich wgłębień pod skórą... a Wy dziewczyny? macie celulitis? jeśli tak - zwalczacie, albo akceptujecie? co na to Wasi faceci?

Gość marta grzechu warta.
ja mam i wiecie co leje na to

Gość no coz.....
kazda ma, niezaleznie od wieku, figury, gruba, szczupla, kazda ma! Taka "uroda" kobiety....

Gość jakos tak to bylo
jeszcze dodatkowo powiem, że mam żółtawe zęby - genetycznie, bo nie piję kawy, wina i nie palę papierosów. chciałabym wybielić.. ale nie stać mnie, poza tym rodzice są przeciwni, bo mam kruche szkliwo. wiem, że każdy ma większe problemy, ale czuję się jak zaniedbany brzydal, a to nie tak..

Gość jakos tak to bylo
ehhh.. niektóre kobiety nie mają :D zauważyłam kiedyś moją sąsiadkę w szortach takich odsłaniających dolną połowę pośladków i nie miała w ogóle żadnego celulitu, ani rozstępów! stała bywalczyni solarium... :P

Gość tem mam niestety
robie pelno zabiegow, cwicze, zdrowo sie odzywiam, kupuje kosmetyki. i mam cellulit :) doszlam do wniosku ze tego NIE DA sie calkowicie pozbyc.... skoro gwiazdy go posiadaja... a wiadomo ze stac je na drogie zabiegi, kosmetyki itp.

Gość francuska franca
ja mam celulit jak cholera dlatego seksik tylko w polmroku no i nie paraduje z gola dupka po domu. taki urok

Gość Lilla Eden Ev
ja nie mam rozstepów, ale lekki celulit mam na pupie. Nie zwalczam, ponieważ prawie go nie widać

Gość jakos tak to bylo
no u mnie tez nie jest jakiś kosmiczny.. ale wpływa na psychike :D

Gość ehhhhhhhhhyyyyymmmmmmmmm
ja mam cellulitis i robilam z nim co sie tylko da i nadal jest.nie przejmuje sie juz tym,chociaz kiedys mialam na tym punkcie kompleksy straszne.zreszta waze 67 kg wiec nie pokazuje sie w krotkich spodenkach i spodniczkach,bo to wygladaloby paskudnie.a moj facet sie nie przejmuje tym i twierdzi,ze kocha mnie cala,nawet moj cellulitis i tluszczyk:)

Gość Lilla Eden Ev
to daj sobie spokój:) najważniejsze, że jesteś szczupła :classic_cool:

Gość winiarzera
wino lesny dzban idealne na celulit

Gość Lilla Eden Ev
jesli nie jest jakiś chorobliwie ogromy, to faceci na takie pierdoły nie zwracają uwagi

Hej, ja słyszałam o takim programie stop-cellulit, który podobno świetnie działa na cellulitis. Na stronce stop-cellulit.com można przeczytać na czym on polega. Myślę, że to ciekawy sposób kiedy kremy i ćwiczenia nie dają efektu.