Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_chce_jej

1 kobieta 3 facetow

Polecane posty

Gość on_chce_jej

ja i 2 kolegow. walczymy o 1 kobietę. koledzy to przyjaciele, bliscy znajomosci. Z jednej strony się bardzo lubimy, ale z drugiej strony rywalizujemy o kobiety. Co zrobić aby ona była moja ostatecznie?

Gość Lilla Eden Ev
być najlepszy pod każdym względem i zdobyć ją pierwszy

Gość on_chce_jej
co to znaczy byc najlepszym. ja piernicze, boje się. z jednej strony lubię tych kolegów, nie umiem zyc bez nich. ale z drugiej mnie wkurwia ze oni są podobni i te same dziewczyny nam się podobają. A ta jest ładna. jakie mam szansę, czy mogę zrobic coś specjalnego... ???

Gość sdfdsf
Ile Ty kurwa masz lat ? gadasz jak dzieciak , powiedzcie mi co mam zrobić zeby ja zdobyc.W jakim wieku jest dziewczyna i w jakim Wy jestescie ? po za tym czy Ona w ogole jest zainteresowana ktoryms z Was,tfuu;p

Gość
udowodnij ze masz największego chuja

Gość on_chce_jej
jest zainteresowana. Wlasciwie kazdy sie jej podoba, i kazdy z nią rozmawia. jak sie skonczy, ze sie przespi ona z kazdym - a taka jest szansa - to chyba mnie rozpierdoli wewnętrznie. ja ją tylko chcę mieć, ona jak modelka wygląda. problem polega, ze sie we trójkę nakręcamy. A jej to odpowiada, no i też nam ulega.

Gość anorexiaaaa
To jakas wasza wspolna kolezanka jest czy jak to wyglada, Nie macie co robic ? no i ponawiam pytanie o wiek bo cos mi sie zdaje ze macie po 16 lat :)

Gość on_chce_jej
a cwana jest dobra o tyle, ze im bardziej sie kazdy z nas stara, to tym bardziej ona nas trzyma na dystans. A widac po jej oczach, ze z kazdym by sie przespala (podobni jestesmy i w sumie wszyscy na swoj sposob atrakcyjni...)

Gość on_chce_jej
kolezanka, przyjaciolka. jedna , nasza grupa. Mieszkamy obok, pracujwemy obok. zamkniete srodowisko. dlaczego nie ma takich trzech??!!

Gość prowokejszynnn
0/10