Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata__28

czasami tęsknię za moim ex...

Polecane posty

Gość Beata__28

Mieszkam z narzeczonym, z którym jestem zaręczona, bardzo szczęsliwa... Jest super facetem i bardzo go kocham. Ale czasami tęsknię za ex z którym nie jestem już 2 lata. Za jego delikatnością, za specyficznym swiatem w jakim żył. Czasami tak źle go traktowałam.... Dziś ma już żonę. Czasami oglądam ich zdjęcia na n-k i robi mi się przykro. Dziwne to wszystko, przecież jestem naprawdę szczesliwa. Własnie piję winko i wszystko mi się przypomina, jakby to było wczoraj, naprawdę mam takie wrażenie, pamiętam aboslutnie wszystko, jakbym go widziała przed sobą... Dziwna jestem :O

Gość no w szoku jestem
nie jestes dziwna, też czasem tak mam..ale na szczęście to nie trwa długo

Gość she creature
no to jestesmy dwie.. moj zwiazek z ex nie mial szans z wielu powodów, ale czasem bardzo za nim teskie.. wiedzial to czego nie wie obecny, umial mnie wyczuc zawsze.. bylam jego calym swiatem.. bardzo kocham obecnego faceta, nie staram sie ich porównywac, bo to bezcelowe, ale czasem samo przychodzi..

Gość Beata__28
Za każdym razem gdy dłużej o nim nie myślę, zaczynam mieć nadzieję że mi przeszło już na dobre i zupelnie zapomnialam. Aż do kolejnego razu gdy zaczynam o nim myśleć...

Gość no w szoku jestem
coś ci poradzę...takie rzeczy zawsze przychodzą po alkoholu. Ogranicz możliwości powrotu do wspomnień a za każdym razem będzie coraz lepiej. powodzenia.

Gość she creature
ja o moim ex mysle praktycznie codziennie.. nie codzinnie za nim tesknie rzecz jasna, ale pojawia sie w mojej glowie kazdego dnia.. zupelnie nie mamy ze soba kontaktu, stad moze te mysli bo niewiem co u niego i czy ma sie ok.. sa tez chwile kiedy bardzo mi go brakuje.. tak bardzo ze az mnie to przeraza.. dopada mnie to znacznie czesciej gdy jestem sama, albo kiedy z obecnym partnerem wydarzy sie sytuacja z ktorej ten nie potrafi wybrnac tak dobrze jak poprzedni..

Gość ddfdfsdsfdsfsdfdfd
wy wszystkie macie tak samo ;) pewnie hahaha a wy myślicie że wasi faceci nie myślą o swoich eks? myślą i to jak! :)

Gość Beata__28
Podejrzewam że ja o nim myślę, bo to on zostawił mnie (chociaż z mojej winy), a nie ja jego. Może gdybym ja zostawiła jego - byłoby mi łatwiej? A u Was jak było - kto kogo zostawił?

Gość she creature
ja zostwilam exa wiec to chyba nie regula.. pod koniec zwiazku bardzo go nienawidzilam, chcialam zeby zniknąl.. tesknota zaczela sie kiedy rzeczywiscie sie ulotnił..

Gość łoooooo
a myslałam ze jestem z tym sama,, ja mysle i tesknie za jego dotykiem i szeptem juz ponad 7 lat to tak samo przychodzi

Gość gość
Mój eks od roku 3 razy powiedział mi i napisał że dużo o mnie myśłi tęskni i parę dni temu że chce się zobaczyć. Odszedł prawie 4 lata temu ma dziecko i pisze mi że bardzo za mna tęskni. Mimo że to pisze nigdy się u mnie nie pojawił. Ja go kocham. Co myśłicie o jego słowach, ze tęskni do mnie ?Byliśmy ponad 3 lata razem.

Gość gość
zawsze cos zostaje w pamieci

Gość gość
Może naprawdę Cię nie zapomniał zależy co Was łączyło, zdarza się tak, że facet odchodzi a potem dochodzi do wniosku że miał skarb przy sobie którego mu brakuje.

Gość gość
Mój eks po 4 latach jak się zmyl powiedził mi że mnie kocha - ma juz rodzine.

Gość gość
oj romantyczki z was ,ja nigdy dobrze nie mysle o swoich ex,poniewaz wiem dlaczego sa ex.

Gość gość
mydla wam oczy ci ex...

Gość gość
22:44 mam tak samo

Gość gość
Zawsze wraca to pytanie Co by bylo gdyby ...