Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samamoa

stały związek to jednak super sprawa...

Polecane posty

Gość samamoa

3 lata razem, od 1,5 roku mieszkamy ze sobą. Po zaręczynach, przed ślubem, znamy się jak łyse konie. Mmmm.... Ale mi dobrze. Jak sobie przypominam tamte czasy gdy przeżywałąm rózne rozstania, zastanawialam się po 1 randce czy facet zadzwoni, ile łez, ile emocji, no szczęscia też, ale... wszystko takie niepewne... brrr.... Teraz wszystko jest takie proste, bezpieczne i łatwe, czuję się jak w kokonie. Ktoś mi sprawi przykrość - on mnie przytuli i pocieszy, mogę iść do niego ze wszystkim. Mam swoją samotność, a jednocześnie obok jest ktoś kto mnie kocha. Tak, motyle w brzuchu przeminęły, ale nie żałuję. Ta naturalna kolejność rzeczy, gdy motylki zmieniają się w przywiązanie - jest naprawdę cudowna. Kocham go, ale taką miłością dojrzałą... oddałabym za niego życie. No jasne, dorabiamy się, czasami nie jest łatwo, ale mamy siebie. Jestem taka szczęśliwa. A kiedyś myslalam że nigdy czegoś takiego nie przeżyję... takiego nieustannego błogostanu...

Gość gratuluje i zazdroszcze.
:)

Gość katataka
podaj mi adres twojego dilera, może też zaczne tak gadac :)

Gość 89898
hehehe

Gość ddfdfsdsfdsfsdfdfd
tia a odezwij się na kafe i napisz jak jest tak mniej więcej rok albo dwa po ślubie. :) chętnie poczytam :)

Gość juz po dobranoce przeciez

Szkoda mi twojego faceta. Jeszcze się chłopina zawiedzie na tobie, ale wtedy będzie już za późno.

Gość pani ogrowa
życzę Wam nieustającej takiej pięknej miłości :)