Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajdź sobie inny nałóg

Nasz niedoszły pierwszy raz-kłopotliwa sytuacja

Polecane posty

:D

Gość Oiuytrea
spocony sexy men, uważasz, że gdyby byli już po ślubie, taka sytuacja nie miałaby miejsca? ciekawe:)

Po ślubie nie miałby gdzie uciec... Chyba że do mamusi :O Ja osobiście nie zdecydowałabym się na ślub z kimś, o kim nie wiem, jaki jest w łóżku. To bardzo ważna płaszczyzna związku przecież.

Gość Astaroth_
... przedwcześnie trysnął dlatego, że np. dawno się nie onanizował, miał taki dzień, materiał spodni drażnił mu penisa, gdy się o nie ocierałam albo był bardzo na mnie napalony. ... tak, zapewne zadziałały wszystkie te czynniki z czasem on zapanuje nad wytryskiem powodzenia

Gość Paulina.100
na pewno już wszystko w normie...

Gość ciocia Lusia
Nawet pan Tadeusz, doświadczony jebaka, obcując tte--tte z Zosią spuścił się w spodnie... (vide: XIII księga arcypoematu Adama Mickiewicza).

Gość jestem zaszokowany
w spodnie czy pantalony?!

Gość zajęczał lekko i
Tadeusz po mistrzowsku rozpoczął minetę, Najpierw lizał po wierzchu, rozpalał kobietę. Jęła więc Zosia wzdychać, jęczeć, wreszcie krzyczeć. Tadeusz rad jej więcej rozkoszy użyczyć, Wsadził głębiej, językiem jak młynkiem obracał, Rękami Zosię z góry aż do dołu macał, Przy tym ruchliwy język coraz głębiej wtykał, Krztusił się, dławił, ślinę i włosy połykał, Obracając językiem coraz żwawiej, głodniej, Wreszcie zajęczał lekko i spuścił się w... spodnie. Chwilę poleżał cicho i odpoczął trochę, tuląc nos oraz usta w zawisłą piśdziochę. Wreszcie podniósł się z łoża, odszedł od Zosieńki I z lekka ocierając wąsy grzbietem ręki, Jął się żywo rozbierać. Zdjął pas z kutasami, ściągnął kontusz i żupan, buty z cholewami, Koszulę zdjął przez głowę, hajdawery złożył, A gacie przemoczone na krześle położył. Wreszcie usiadł na łożu, odsapnął troszeczkę, Po jajach się pogłaskał, spojrzał na żoneczkę: Suknia na twarz rzucona zasłoniła lice, Odsłaniając cycuszki, pępuszek i picę. Widok ten znów krew wzburzył w panu Tadeuszu, Choć się dopiero spuścił, nabrał animuszu. Jął rozbierać żoneczkę, sposobić posłanie, By tymczasem poczekać, aż mu kutas stanie. itd.

Gość wacek normalny
To nie Mickiewicz, to - podobno - Fredro. Ale fakt, chyba każdy kiedyś spuścił się w spodnie...

Gość Witaminyyyyyyyyyyyyyyy123
Wiesz... mi na pierwszy raz nie cchiał stanąć, i nie mogłem sie spuścić... a tu widzę na odwrót... Przejebane...

Gość jakie topkełe hehehehe
9/10 :D:D:D