Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurabiagotii

lifting falami radiowymi-polecane urządzenia

Polecane posty

Gość laurabiagotii

Żeby w końcu uporządkować temat fal radiowych,bez nachalnych autoreklam salonów i gabinetów zaczniemy wpisywać urządzenia które sprawdziliśmy na sobie i wystawmy zasłużone referencje . Na początek polecę urządzenie które mogę polecić po serii wykonanej na sobie to Viora Reaction ,bardzo szybki efekt,po 4 zabiegach widoczne i trwałe efekty,jeszcze zostały mi dwa ale już wiem że to dobra inwestycja w siebie.

Gość lavia1978
Polecam Focus+ na bruzdy przy ustach.Robiłam w Cosmedica w Wawie.

Gość ehdbwj:)))))))
Polecam fale radiowe, które dobre są ponoć na zwoje mózgowe. Sprawiają, że lepiej się marszczą i potem jest mniej problemów z myśleniem. A co do zmarszczek. Wyprasują każdą, podciągną owal, wygładzą bruzdy. Po prostu raj.

Gość poirytowana klietnka
1.Fokus+,sprawdzony na teściowej,kurze łapki mniej widoczne. 2.Bodyka GTS-sprawdzone na kumpelce ale za duża kasa,owal twarzy poprawiony. 3 Viora Reaction - 3 zabiegi u siebie na brzuszek,rewelacja za przyzwoite pieniądze. 4.Rubica-brzuch,10 zabiegów i zero efektów,ale właścicielka zwróciła mi pieniądze.

Gość opensky
polecam eStyle z tehcnologią Elos. Zabieg nazywa się ReFirme i FotoFacial RF.

Gość Zrobiłam sobie fale
Jestem zadowolona z urządzenia RF MAXX Doris Dorin Beauty Line. Bardzo elegancki design, przyjazna cena zabiegu i świetne efekty po: skóra już po pierwszym zabiegu stała się jedrna i napięta a policzki uniesione i ładnie zarysowane. Będę robić serię więc napisze więcej :) Póki co rewelacja :)

Gość Kya
Chcesz wiedzieć co się dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzetelną wiedzę tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomyśl czy warto brać za pewnik coś co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CIĘ TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale może ochłońcie z euforii, że znaleźliście się wśród tylu doradzających, bo po jakimś czasie okażę się że trafiliście fatalnie. Wydacie niesamowitą ilość pieniędzy, będziecie nosić efekty swoich wyborów czasem do końca życia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo koleżanki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, że pozwoliliście ingerować obcym ludziom w wasze wybory a czasem mieszać sobie w głowie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22