Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawa spływa wodą deszczową

czy wiecie gdzie w warszawie można kupić fajne kalosze?

Polecane posty

:classic_cool:

Gość hiromonatrotrepina
Idź do Leppera

te drugie zajebiste :classic_cool: chodzi o praktyczność, bo mi dziś buty totalnie zamokły :O a jak się ten rok ma tak zapowiadać....

Gość termorka
ja tydzień temu zamówiłam sobie kalosze w stylu oficerskim za okazyjną cenę 39zł! takie buty każdy powinien mieć na naszą polską jesień deszczową, mi już raz się przydały i sprawdziły się rewelacyjnie :) a kupiłam je online na http://www.sellyo.pl/

Gość gość
też szukam kaloszy... muszę przejrzeć wasze propozycje.

Gość gość
kup sobie na rynku, rolniki sprzedają takie co po gnoju można w nich chodzić, wygodne

Gość gość
A przez internet nie szukałaś? Można znaleźć o wiele łatwiej - np. Merg ma dużo fajnych bucików, szczególnie te stylizowane na glany czy kozaki. Może nie mam zbyt wielu okazji do chodzenia w kaloszach, ale uwielbiam je - pasują do wielu ciuchów.

Gość gość
Buty wyłącznie przez internet kupuję mniej więcej od 3 lat i za każdym razem zakup jest trafiony. Merg jest ok. Musisz tylko dokładnie wymierzyć sobie wkładkę i kupisz na prawdę porządne buty niewielkim kosztem ;-)

Gość gość
ja polecam Huntery sa praktycze i sluza mi juz drugi sezon :)

Gość gość
O lala. Podnoszę, bo pierwsze kalosze jakie mi się spodobały w życiu. Huntery to się na pole nadają. Te z linka majskiej są miejskie buciki.

Gość gość
16.01 na pole to sie ty nadajesz :P przynajmniej nie chodze w jakims g/o/w/n/i/e za 5dyszek co po miesiacu sie roz/p/i/e/r/d/o/l/i :P

Gość gość
Pewnie, że się nadaję na pole tak samo jak i huntery:). Dziecioku ja z nie jednego pieca chleb jadłam i po polu też biegałam w kaloszach nigdy żadne nie rozwaliły się, najwyżej wyrosłam. Jeszcze mnie nie pogrzało, żeby za gumowe kapcie płacić jak za buty.

Gość gość
hahahaa z taki mozgiem to wiadomo ze tylko na pole sie nadajesz sie nie dziwie ze jestes zacofana :P