Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missia__

Wrózby ;)

Polecane posty

Co sądzicie o wróżbach? Horoskopach? etc. Mi niedawno po raz kolejny przepowiedziała (inna za każdym razem) wróżka, że stanie sie cos pięknego i niesamowitego w moim życiu miłosnym... nie wierze w to zbytnio. Ale jak to każdy człowiek, jak dobrze to i dusza rośnie ;). Jakie były wasze ostatnie przepwiednie? Z jakiego jesteście znaku zodiaku? ;) Ja- Koziorożec.

Gość barabahjhjhajhaaaaaaaa
wrozby?horoskopy?daj spokoj,sredniowiecze sie klania

ah tam... dziś oglądałam coś na Pulsie..hm mało chętnych to nie było... ;) do wróżb

O! Właśnie..hm nie jestem przesądna, ani nie robie sobie wielkich nadzieji jak mi ktos mówi "owszem, będzie super cacy" ale...;) hehe już enty raz z kolei słysze to samo. Głównie chodzi mi o moje życie miłosne. Hm. On jest/był z inną (po mnie) , teraz nie wiem, temat "o nim" zapadł w niepamięc...teraz znowu sie ożywił. juz ponad 1.5 roku a ja ciągle pamiętam :). ahh, sama zakończyła swój ostatni związek, nie czułam tej chemii, raczej lekkie zauroczenie. No cóż, a może jednak coś z tego będzie? Jak sądzicie?

Tzn wiesz, ten facet u ktorego bylam mówił konkretami raczej. Nie, że widzi zmiane w życiu uczuciowym ;p bo tak to wrozyc i ja potrafie. ;)

Gość Olimpiaaa
Najlepsza jak dla mnie jest wróżka Grażyna. Moją obecną sytuację odgadnęła idealnie, a wróżba sprawdziła się w jakiś 90%... Drugiej takiej nie znam. Jej strona to http://wrozkagauri.pl

Gość Amelia73
Najlepszą wróżkę znalazłam czytając jej artykuł w lokalnej gazecie. Bardzo mnie zainspirował. Zadzwoniłam i byłam zszokowana jej wiedzą na temat mojego życia i przyszłości. Od pewnego czasu ta Pani jest w internecie na stronie http://wrozkagauri.pl

Gość Kornelia1974
Jedna z najlepszych to wróżka Grażyna. Jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł Warto zadzwonić i przekonać się na własnej skórze. Mi się sprawdziło wszystko, koleżance jakieś 70%.

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
ja bylem u wrozki i powiedziala ze bede mial w ten dzien o*******etego i wlazla pod stolik i mi obciagla,sprawdzilo sie:-P

Gość gość
Diana pomogła mi sto razy bardziej od wielu psychologów do których chodziłam. Pokazała w jakim kierunku mam iść by być szczęśliwym i spełnionym człowiekiem.