Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Handlowiec z krwi i kości.

Przedstawiciele handlowi i ich zarobki.

Polecane posty

Witam, jestem handlowcem w branży spożywczej od dwóch lat, mieszkam w mieście które liczy 100 tys. mieszkańców. Mam 30 wizyt dziennie, praca od 7 rano do 17 tej, weekendy wolne, auto do dyspozycji prywatnie ale tylko do godz 19 tej. Podstawa 1500 zł na rękę + premia około 500 zł, i raczej więcej premii nie dadzą, bo jak wyrabiam budżet to podnoszą limit w ostatnim tygodniu i szlak jasny trafia moje zarobki... A jak to jest u was, gdzie się zarabia więcej, w jakiej branży, w jakim regionie kraju ? Lubię to pracę, nawet bardzo lubię, ale ledwo 2000 zł zarabiam to juz zaczyna mnie męczyć...

Gość Jak potrafisz z tego zyc ??
Dobry przedstawiciel ma i 4000

Gość dfsfasd
w byle małej firemce na dzień dobry dostaje się 3-4 tysiące netto na śląsku i z taką pracą nie ma problemu, znaczy ze zdobyciem jej, a co dopiero w warszawie trudno się mówi i żyje dalej

No właśnie często słyszę że handlowcy mają i 4000zł, tylko pytam się gdzie, we Wrocławiu lub Wawie i to wszystko, nawet w Poznaniu ciężko to zarobić, bardzo ciężko, no chyba ze ktoś jest na prawdę zarąbisty i kilka lat rozwija rynek. ale przeciętne firmy jak coca col czy peps albo wedel to raczej zarobki 3000 nie przekraczają.