Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie potrafie tak zyc...

Chce konczyc szkole, a on chce z tego powodu zerwac...

Polecane posty

A wiec jestem z chlopakiem 4 lata , od lutego zareczeni. Mieszkamy od 9 miesiecy za granica . W szkole wzielam roczny urlop i zostalo mi do skonczenia jeszcze 2 lata technikum. No i chce wrocic do Polskiaby ukonczyc ta szkole...Lecz moj narzeczony stawia sprawe tak : "wsiadasz w samolot = koniec z nami usuwam zdejcia z nk , zmieniam numer , przeprowadzam sie itd.... Kocham go nad zycie nie potrafie bez niego zyc, ale chciala bym ukonczyc szkole....A on twierdzi ze za 2 lata jak wrocimy skoncze zaocznie... ;(

ahaaa i on mnie traktuje jak powietrze nie odzywa sie nie dotyka nie caluje;( ja juz tak nie moge....

Gość o tak o
wiesz co mnie sie wydaje ze jednak powinnas wrocic i skoczyc szkole, dwa lata szybko zleca i wtey bedziesz mogla robic kariere za granica nie rozumiem jak facet oze zabronic Ci uczenia sie, nie moge tego pojac po prostu... ja bym chyba z takim nie mogla, nie chciala byc!! jstes jeszcze mloda wiec masz czas zareczac sie i wychodzic za maz, nie laduj sie w bagno bo pozniej bedzie tylko placz..

Gość wściekła_2
kopnij go w d.... i skoncz szkołe!!! musisz byc samodzielna!!!! jak kilka lat docenisz to, że masz wykształcenie....

Ja uważam, że to coś z nim jest nie-tak skoro tak twierdzi. Poza tym zawsze na święta czy na wolne mogłabyś wracać do niego, przecież nie jest wcale powiedziane, że nie będziecie się widzieć przez te dwa lata. On powinien zacząć szanować Twoje wybory i potrzeby skoro chce zostać z Tobą już na całe życie..

Gość
"usuwam zdjecia z nk" o ja pierdole :-D

Tlumacze mu ze swieta ferie wakacje jakas majjowka czy cos.... to tylko godzina samolotem potem trzeba jeszcze ponad 2 poswiecic zeby dojechac ale kurde odleglosc nie jest duza... Kocham tego palanta a on taki dla mnie jest....

Yhm, rozumiem. Musisz patrzeć na swoją przyszłość, życie różne płata nam figle, życzę Ci jak najlepiej, ale hipotetycznie, nie zrozum mnie źle, ale gdyby Wam nie wyszło, to co zrobisz bez żadnego wykształcenia ? Nie dasz sobie rady później. Bądź chwilami egoistyczna, poza tym, kobiety mądre, wykształcone są atrakcyjniejsze, życie nie opiera się tylko na fizyce ciała, trzeba też mieć wiedzę i umiejętności ;))

o moj Boze straszne, usunie zdjęcia na NK... co za dzieciak. teraz cie szantazuje o szkołę, za jakiś czas zaszantazuje o posiadanie kolegów, potem o posiadanie koleżanek, potem o w ogole wychodzenie z domu bez neigo... skonczy sie tak ze Cie zamknie w domu uwiązaną do kaloryfera. akurat edukacja jest ważną rzeczą w życiu. jesli dla niego to takie straszne hohoho no to sorry...

Gość ffdgfgfgdfdc
a po co chcesz teraz właśnie wracać do polski i kończyć szkołę? jakiś powód musi być przecież bo skąd ten przebłysk? z drugiej strony powrót do polski oznacza, że on też będzie musiał jechać z tobą, więc temat raczej nie pasuje bo fajnie jest napisać, że z powodu tego, że chcesz kończyć szkołę to on chce zerwać, ale prawda jest przecież oczywista: nie chodzi o kończenie szkoły tylko o powrót do polski obojga więc temat powinien brzmieć: chcę teraz wrócić do polski żeby skończyć szkołe a on chce zerwać jeśli pojadę tam sama.

Gość ffdgfgfgdfdc
ps: ciekawie jest przedstawić faceta jako skończonego dupka, ale w tym przypadku ja widzę sprawę jasno: ty chcesz powrotu a on musiałby wszystko teraz przerwać i wrócić z tobą bo ty akurat teraz chcesz. Takie sprawy sie uzgadnia razem, razem snuje się plany co i w jakiej kolejności. On chce jeszcze zostać a ty chcesz nagle wracać. Też bym się wkurwił.

bylo mowione ze skoncze zaocznie za 2 lata a teraz zostane jeszcze zarobic. Ale doszlam do wniosku ze nie chce cale zycie ze scierka latac tylko potem w poslce za 900zl Ja sie boje ze za 2 lata juz nie bd mi sie chcialo wogole uczyc i nie skoncze zadnej szkoly, a ja zawsze mialam duze ambicje i bylam jedna z najlepszych... On twierdzi ze jak bd chciala to skoncze ta szkole za rok czy 2 tylko musze chciec

Gość fdsgfsfgdf
ale tania prowokacja :D wczesniej koles zalozyl o tym watek :) ze chce z ta laska zerwac buahahaha!! :D zal naprawde

przecież nie musza wracać oboje. ona wraca, on zostaje. jaki problem?...

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
usune zdjecia z naszej klasy a co to qrwa mysl przewodnia zwiazku?

wiesz, wyprowadzkę i zmianę numeru jeszcze bym przeżyła ale że ta ŚWINIA chce USUNĄĆ ZDJĘCIA zNK??\ O niee!! Nigdy się na to nie zgadzaj, nigdy, te zdjecia to najcenniejsze co macie w życiu!!!! Nie trać tego!!

aha i on powiedzial ze onmusi zostac bo w sumie musi bo ma kredyty i musi je splacic

hehe no tak mi powiedzial powaznie

do ffdgfgfgdfdc co co co? jaka prowaokacja? pisze ja sprawa wyglada zalozyl temat taki? on czasami siedzi na kafe bo widzial ze ja czesto siedze jak mozesz wez mi linka wyslij

daj link bo ja nie moge znalezc tego

Gość muuu/muuu
to idz do szkoly tam gdzie mieszkasz i wszyscy beda zadowoleni

Gość odpowiem.....
ja nie potrafie tak zyc...fdsgfsfgdf....ma rację sama dziś rano czytałam ten temat i nawet napisałam swoją opinię ale teraz ciężko mi znaleźć ...wiec nie dziw się reakcji bo troszkę dziwnie to wygląda że najpierw facet zakłada temat a za chwilę kobieta i dokładnie chodzi o to samo

dzieki no moze to dziwnie wygladac ale niczego sobie nie wymyslilam

nie myslalam ze zalozy tu temat.... czyli to mowi widac na powaznie bierze.... chyba ze liczyl ze to znajde tak pomysle i zmienie zdanie

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
istna parodia ;]

i co ja mam robic...;/

Gość zadaj sobie pytanie
czy warto dla niego poswiecac swoja edukacje? a co jezeli za 2 lata ci powie ze zostaje na stale lub jeszcze rok itd. ile bedziesz odkladac decyzje o szkole? on ma decydowac o twojej szkole przyszlosci? to twoje zycie i bierz sprawy w swoje rece Jezeli postapi tak jak mowi to znaczy ze cie nie kocha i nie kochal jakby kochal zalezalo by mu na twojej edukacji i pozniejszej pracy zebys miala dobrze w zyciu i by cie wspieral a nie tylko dolowal...

Gość xxxxxxxxxxx...lo
olej go!! jestegoista i ma cie za nic

Gość aha i ach i aha
Ja bym kiedys studia rzuciła przez tego debila. Na szczęście oprzytomniałam w porę, bo nie mam watpliwości, że żałowałabym do konca życia.