Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potworna matka synka

mam takie wyrzuty sumienia ze siedze i rycze

Polecane posty

dobrze robisz, dziecko nie umrze z glodu , zglodnieje to da ci znac i wtedy wszystko ładnie wsunie a ty nie bedziesz sie denerwowac. powodzenia. a jesli moge na twoim topiku bo jest tu duzo madrych mam z radami to i ja sie podpytam. moj syna ma 8,5 miesiaca. zaczal przesypiac cale noce sam w swoim łoezeczku odkad skonczyl 3 miesiace, a od jakiegos tyg koszmar. zasypia ok. 19.30 czyli jak zwykle ale po ok. pol godzinie budzi sie z placzem i przez kolejne 2 godz jest walka. najgorsze ze odkad zaczal stawc nie chce sam zasypiac w lozeczku. probowalam wszystkich znanych mi metod- jak wstaje to bez slowa odkladam go na bok przyktywam koldra ale on potrafi tak przez kilka godz wkolko wstawac i plakac az w koncu tak zanosi sie placzem ze i na rekach nie jestem w stanie go uspokoic. boje sie ze teraz zasypianie bedzie kojarzylo mu sie ze strsem i nerwami. nie wiem co robic? czy meczyc go i w kolko odkladac (choc od tygodnia nie przynosi to zadnych rezultatow) czy jednak usypiac na rekach jak do tej pory (tyle ze niedlugo padnie mi kregoslup no i ilez tak mozna). prosze poradzcie cos. dodam jeszcze ze nie jestem zdenerwowana jak go uspiam, wszystko robie na spkojnie, jest najedzony, wykapany, pokoj przewietrzony no wszystko ksiazkowo.....

potworna matko synka- mnie tez ostatnio sie zdarzylo wrzasnac na corke bo usypiala ponad pol godziny i dosc mialam!Jak dobrze wiedziec, ze chyba kazdej z nas sie to zdarza:) Tez potem ryczalam jaka jestem wyrodna, bo coreczka zaniosla sie placzem :( Od tej pory staram sie gleboko oddychac jak mnie denerwuje, powtarzam sobie, ze to malenstwo jest i jakos mi sie odpuszcza. A jedzenie juz dawno odpuscilam- nie wciskam na sile, czekam az zglodnieje- wtedy sama mowi amam i je chetnie :) nieromantyczna- sprawdz, czy to nie jest ten slynny kryzys- cos mi sie miga, ze wlasnie jest po 8miesiacu. Tez to mialam- potrzeba bliskosci. kladz sie razem z nim i potem go przenos jak zasnie- to znaczy u nas to zadzialalo- potem wszystko wrocilo do normy :) Powodzenia!