Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaJednaCytrynka

Chcę żebyście mi ocenili figurę ale..

Polecane posty

Gość zjedz czarna gorzka czekolade
jest ok zmien majty bo tylek wyglada plasko wyzej je nos a takto jest ok

Gość mysle ze przez
glupote z nie figure \ wygladasz ok, ale tylko ktos niemadry daje zdjecia do oceny

Gość
nie masz brania u facetow przez cos innego, a tłumaczysz sie figura i popadasz w kompleksy

Głupotę.. zachowuję się normalnie, nie jestem jakąś "sweetką", nie noszę dwumetrowych tipsów, nie mylę efektowności z efektywnością.. A że daję tu... spytam rodziny to słodzą.. koleżanek-też. A innych się wstydzę, bo mnie traktują jak powietrze i jak nieatrakcyjną raczej..

Gość chyba nie chodzisz goła
po mieście, co? bo uważasz, że to przez figurę...

Wiesz, ale raczej widać, czy dziewczyna jest atrakcyjna, czy nie. Np. w spodniach widać grube uda i płaską pupę, a w letnich bluzkach-za mały biust..

Tak Leviatan ale ja bym się chciała w końcu komuś spodobać.. nie być "kumpela" tylko po prostu ładną atrakcyjną dziewczyną.... ale z takim wyglądem to trochę zakrawa na sarkazm ;] trzeba przyciągnąć wyglądem a zatrzymać charakterem.. i to jest prawda, nie ma co owijać w bawełnę.

co gadasz normalną masz figurę :) yyy czy mi coś jakiś daltonizm czy coś bo ciemno widzę to zdjęcie :classic_cool:

liczy się też buźka bo jak chodzisz smutna, przygnębiona to nikt nie zwróci na ciebie uwagę. uśmiechaj się często ;) a i jeszcze jedno ty masz dopiero 17 lat :)

Gość provokejszyn jak nic
figure masz taka sobie,ale wiudzialam o wiele gorsze...moze po prostu zle sie ubierasz i wygladasz gorzej niz w rzczzywisrtosci.... masz male cycki i zmien majty.

Gość Szczuplutka25
Jest bardzo wiele ćwiczeń na modelowanie sylwetki. Możesz dużo zrobić aby pośladki się podniosły i nabrały kobiecych kształtów. Podobnie z brzuchem, talie też możesz sobie wyrobić. A biust? Też ćwiczenia i dobra bielizna. Wiesz blisko 90% kobiet ma miseczkę b, a jakoś samotne nie są. Myślę, że jesteś dziewczyną w wieku 17 lat, która myśli, że musi być ideałem... Ale tak nie musi być... Wystarczy, że pracować nad ciałem. Zdrowo jeść i systematycznie ćwiczyć. Ja mam przeciwny problem i zawsze byłam za szczupła, ale jakoś udało mi się nabrać kilogramów i wyćwiczyć ciut sylwetkę...

pasztetowa jesteś ale nie jest tragicznie jak schudniesz 5 kilo to cie wyrucham :D dobra motywacja?

noś luźniejsze spodnie bo w takich robi ci się oponka nad nimi i pupa wygląda na jeszcze mniejszą ;)

a wiesz, że cytrynę się najpierw rżnie a później ściska?

jak bym była facetem to bym powiedziała że masz za wąskie biodra :classic_cool: ale dziewczyno ogólnie git :)

Gość myślę, że
jak dobierzesz odpowiedni biustonosz i majtki-wyższe, to będzie OK, w tym okropnie wygląda biust, poza tym wszystko masz w normie

średnia.. w zależności od tego, jak wyglądasz =] ;P nie no teraz pytanie wazne w sumie: czy jak sie odchudze te kilka kilo, będę laska? ;> jak te zwały znikną heh ;]