Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heet

Ona 26 On 18...

Polecane posty

Gość heet

Moja siostra ma coś z głowa spotyka się z 17 latkiem w październiku kończy 18... Ona po studiach dobra praca i płaca, on się dalej uczy. Kiedy pytam ją o co z nim chodzi mówi, że to tylko seks i rodzice nie mogą się dowiedzieć. Chłopak za to nic kasy nie bierze a siostra powtarza, że ją zaspokaja i jej z tym dobrze nie chce nikogo stałego.. Co o tym myśleć jak jej wybić to z głowy. Jako starsza siostra niewiem co o tym myśleć.

Gość heet
Ostatnio zaczyna lubieżnym wzrokiem spoglądać na naszego psiaka Reksa :O Boję się czym to się może skończyć 🖐️

Gość heet
trochę jej nawet zazdroszcze ... myślicie że da się namówić na trójkąta?

Gość czekoladka_deserowa
Tobie to nie odpowiada, wiec tak nie robisz. Jej to pasuje, wiec robi, tak jak chce. Nie zmusza Cie do niczego i nie kaze Ci robic niczego na sile, wiec Ty tez daj jej prawo do podejmowania wlasnych decyzji i zycia tak, jak chce. To jej zycie i jej sprawa. A swoja droga, gdyby tak on mial 26 a ona 18, to czy bylby z tego od razu problem i wielka sensacja ?:)

Gość załamana na amen
Ja mam 21, ale wyglądam tak, że podrywają mie nawet chłopcy przed mutacja myśląc, że jestem w ich wieku :O A najczęsciej +/- 3 lata młodsi ode mnie. W związku z czym przypuszczam, że kiedyś pojde tą samą drogą co twoja siostra i co z tego, czy to znaczy, że jest sie gorszym?

Gość załamana na amen
Jeśli rodzina (siostra) jej za przeproszeniem truje wciąż ze robi coś zółego, to kto wie, czy nie mowi tego tlyko po to, żeby sie od niej odczepili? W końcu to tylko jej słowa, może przez ten brak akceptacji to już do jakiegoś glebszego uczucia między nimi by się w życiu nie przyznała... Nie twoerdzę, że to jest dobrze, osobiście nie cierpię osób, które pogrywają sobie z uczuciami innych, ale kto to wie, może on doskonale wie, jaki ona ma do niego stosunek, albo moze jest on zupelnie inny niz przedstawia swojej wscibskiej siostrze :O