Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KluchkluskaKluseczka

chce w najblizszym czasie kupic auto jak sie nie nadziac

Polecane posty

Po pierwsze kilka dobrych rad na co szczegolnie zwrocic uwage, a po drugie teraz zapewne bedzi wiele aut zalanych jak mozna spr. czy takie autko nie bylo popowodziowe... Aha auto do kwoty 12tys.

Gość przede wszystkim nie licz
na niebywałe okazje ...ani Polacy ani Niemcy nie sa idiotami i nie oddają idealnych aut za pól darmo....

bo wiecie, jeśli się nadziewać to już na kogoś z kasa a nie na handlarza samochodami :O:classic_cool:

Gość jedz na południee
tam teraz bedzie wiele aut po okazyjnych cenach

Podszywacz... No wlasnie ja mieszkam na wschodzie, ale co za problem sciagnac autko z poludnia przerejestrowac i juz. Przeciez ja nie napisalam, ze chce kupic nowe auto za 12tys, tylko na co zworici uwage. Wiem ze teraz magnez nic nie da bo wrzucaja opylki metalu do lakieru i kiszka nie wiadomo czy bity czy nie :P

Gość wez mechanika zeby obejrzal
moj facet jest mechanikiem i czesto tak jezdzil z ludzmi na ogledziny. poza tym popros o ksiazke serwisowa jesli jest; tak samo rachunki z napraw czy za czesci. popatrz na przebieg czy jest realny biorac pod uwage wiek auta i zuzycie np tapicerki, klamek, kierownicy itp; sprawdz naklejki na silniku, przy zmianie oleju czy paskow mechanicy pisza przebieg.

Gość aha dzieki :) mysle ze jak sie
zdecyduje na jakies to i tak wezme na stacje zeby mi spr. najwyzej strace stowke ale bede wiedziec co i jak...

Gość guuupi...................
mam do sprzedania honde civic . 96 r. cena 8000zl.

Gość ale mnie interesuje wieksze
autko za 3 miesiace ur. dziecko i musze miec gdzie upychac te wozki, pieluchy itp podczas wyjazdu... a honda chyba duzego bagaznika nie ma...