Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam123321

oświadczyny-proszę o opinie

Polecane posty

Gość adam123321

witam. chciałbym poznać opinie pań odnośnie oświadczyn. O jakich marzycie lub jakie podobają Wam się. Chciałbym się oświadczyć mojej kobiecie we wakacje i teraz pojawia się pytanie w jaki sposób. Mam kilka opcji, jednak chciałbym wiedzieć czy ogólnie panie wolą skromnie, w zaciszu domowym...czy też gdzieś w nietypowym miejscu(może wchodzić miejsce wakacyjne...plaża, góry)...bądź czy wybrać jakieś miasto odpowiednie np pazryż itd. Głównie chodzi mi tylko o Wasza zdanie jak to widzicie, jak Wam się podoba. Jeśli chodzi o koszty to tak do ok 5 000 zl. Wiem że dla niektórych może wydawać się to marnotrwstwo pieniędzy, jednak chciałbym żeby moja kobieta o tego dnia nigdy nie zapomniała. Pozdrawiam:)

Gość adam123321
up

Gość gracha
to ma uszczęśliwićJą , nie nas,my jej nie znamy. myślę,że karzda kobieta chciałaby móc ten moment wspominać że wzruszeniem,zadbaj o klimat,miło Ją zaskocz...

Gość adam123321
ok, wiem...ale chciałbym poznać tylko opinie, miło zaoskoczyć np?

Gość gracha
kombinuj,kombinuj,

Gość jak jest w ciązy i wie z kim
może coś związanego z okolicznościami Waszego poznania? Ale my ich nie znamy:D

Gość gryczka
Jaki romantyk z Ciebie! Osobiście uważam, że fajnie jest to zrobić nie w domu, ale w jakimś "Waszym" miejscu, gdzie lubicie spędzać czas (mój mąż oświadczył mi się w przytulnej knajpce, którą oboje bardzo lubiliśmy - niestety już jej nie ma) i było cudnie :-) Jeśli zaś stać Cię na jakiś wypad (np. do hotelu spa albo do górskiej chaty, zleży co wolicie;-)), zaproponuj swojej partnerce wyjazd podczas wakacji i tam się oświadcz.

Gość ghhgfhgfhfghgfh
jak mi sie facet oświadczał to zabrał mnie w miejsce gdzie zaczeliśmy tak oficjalnie być ze sobą i gdzie pierwszy raz się całowaliśmy:) no tak powiało sentymentalnym miejscem, co prawda nieciekawym ale dla nas ważnym jak już było blisko tego miejsca to zawiązał mi oczy:) miejsce to było delkatnie posypane jakimiś tam malutkimi kwiatami no i wiadomo klęknął i te sprawy to norma, a najpiękniejsze to było to że nie dostałam bukietu kwiatów tylko tyle róż tam stało w wazonikach ile dni się znaliśmy:)

dla kobiety która kocha to sam moment oswiadczyn jest niesamowitym przeżyciem...pojawia się wzruszenie, zaskoczenie, drżący głos, szczęście, czasem z tego wszystkiego na raz polecą łzy i wtedy tak naprawdę nie liczy się miejsce i akcja w tle...ważne żebyś był szczery i patrzył jej w oczy... w moim przypadku oświadczyny wyszły dośc spontanicznie bylismy w parku a mój luby się zatrzymał na alejce i powiedział ze chce ze mną spędzić resztę życia....a ja się roześmiałam i zapytałam, co to - oświadczyny? On powiedział, że tak i czy wjdę za niego? Ja - dalej ze śmiechem, że co to za oświadczyny jak nawet nie klęczy On wtedy uklękł i powiedział :lepiej czep się pierścionka (nie miał go wtedy)....dalej poprostu się rozczuliliśmy i .....no pięknie było

Gość fujaragreka
najlepiej wyjedzcie gdzieś daleko w dziki kraj , mogą być Bieszczady i wyprowadz ją w środku nocy na środek ciemnego lasu i tam rymnij na kolana, efekt murowany :) tylko na wilki uważaj bo coś wygłodniałe po powodziach :)

Gość adam123321
tyle róż ile dni się znacie? jestem w szoku:) tzn 5,5 roku to musiałbym policzyć, ale wkładanie do wazoników zajęłoby mi z tydzień. dzięki za wypowiedzi:)

Gość adam123321
z tym lasem itd to śiwetny pomysł:D dzięki, o takie coś mi chodziło...szczerze myślałem np podaczas skoku ze spadochronu, tylko ona jeszcze nei skakała, takze jest ryzyko że odrzuci...ale z drugiej strony gdyby odmówiła, zawsze moge odpiąć swój spadochron:P

Gość ghhgfhgfhfghgfh
u mnie to było prawie 700, takie średniej wielkości

Gość adam123321
to było niezłe:D takie nietypowe...dlatego mi sie podoba:D

Gość ghhgfhgfhfghgfh
a i poprawka nie tyle dni ile się znaliśmy, tylko ile byliśmy razem

Gość jak jest w ciązy i wie z kim
ja bym nie skoczyła, bo mam lęk wysokości| pewnie bym umarła, jest mi słabo jak na wysokich schodach w dół spojrzę;)

Gość chichotpaszczura
skoczcie razem na bungee to takie ekstremalnie romantyczne :D i przy tym skoku jej powiedz będziesz moja albo nie :D

Gość adam123321
chichotpaszczura - myślałem nad tym, ale ja jestem cięższy więc szybciej będe spadał, i może mnie nie usłyszeć:P a skok ze spadochronu trwa długo:)

Gość ghhgfhgfhfghgfh
a najlepsze było to że to było nad jeziorem i pełno wędkarzy było niedaleko:) no a jeden mu tych róż pilnował zanim przyszedł po mnie i mnie tam zabrał:)

Gość adam123321
spoko pomysł...zwłaszcza że nasz pierwszy pocałunek był nad jeziorem kiedy byliśmy młodzi:P hmm...to jest niezła opcja:)

Gość podszywam się pod siebie
mój mi się oświadczył na pokazach jednostek antyterrorystycznych w Czechach :classic_cool: jechałam w ciemno, bo powiedział tylko tyle, że jedziemy bardzo daleko i nie dość, że te dni już same w sobie były spełnieniem moich marzeń (jednostki specjalne to mój konik, a to były pierwsze takie pokazy na których byłam i na których mogłam oglądać to z bliska), to on zrobił je jeszcze piękniejsze :P z mojej historii raczej nie skorzystasz, ale zawsze możesz zadbać o spełnienie jej marzeń, o ile je znasz ;)

Gość adam123321
jej marzenia...musiałbym się zamienić w klakiera...a ona jest smerfem...uwielbia jak za nią gonię. serio;P nie wiem czy to możliwe;P