Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daripap

obok jesteś wciąż i nie ma Cie nie potrafisz wprost nie kochać mnie

Polecane posty

Gość daripap

obok jesteś wciąż i nie ma Cie nie potrafisz wprost nie kochać mnie może to nie nam pisana jest taka miłość aż po życia kres powiedz mi prosze co myślisz chociaż raz wykrzycz mi głośno wszystko co byś chciał powiedz gdzie jesteś czy tak bedziemy trwać osobno juz dawno choc razem cały czas po 10 -ciu latach bycia razem mam dokladnie taka odczucia to przykre ale wiele kobiet w długich związkach czuje sie podobnie!

Gość bosz, co za bełkot
sfrustrowanej żony :O

Gość daripap
a kto ci każe czytać nie podoba ci sie to nie czytaj - proste

Gość bosz, co za bełkot
czytać mogę bo to forum, wypowiadać się też. a jak ci się nie podoba, to nie czytaj moich wypowiedzi, stara wiedźmo :P

Gość daripap
nie obrażaj mnie!bo nie jedengo faceta moglabym miec!wiec daj sobie spokoj a kompleksy zapewne masz ty skoro wiesz jak szybko znalesc taki link!nie mam kompleksow a zycie uczuciowe to zupelnie dwie rożne sprawy w moim przypadku

Gość daripap
dawno mnie tu nie bylo ponad rok najczesciej mozna mnie bylo spotkac na wyborczej w dziale informatycznym zajrzalam tu z sentymentu ale widze ze nic tu pomnie straszni sa co niektorzy nie mozna wypowiedziec swojego zdania podzielic sie uczuciami moze lepiej bedzie jak kazdy z nas bedzie klamal na kafe?co?trzeba pisac bzdury zeby bylo ok?chociaz tez zaraz bedzie ze podpucha etc.ehhh nic tu po nie !zastanowcie sie jaki jest sens kafe w takim razie!

Gość łania z łąki
pisz kochana:) nie przejmuj się tymi...

Gość daripap
bardzo to wszystko żałosne co piszecie jak gdybym przynajmnie wyznała że dokonałam aborcji!

Gość życie to nie bajka
męczące jest takie życie dwoje ludzi kiedyś bardzo bliskich a teraz jak obce osoby mijające się na codzień ona marząca o czymś więkrzym o miłości czułości on wiecznie zapracowany, u mnie zakonczyło sie to zdrada jego ale powiem szczeze ze modliłam sie o to by odszedł bo nie dawałam tak dalej zyc

Gość daripap
najgorsze jest to ze mi sie kolacza takie mysli a co za tym idzie?wyrzuty sumienia JAK MOZNA MYSLEC O CZYM TAKIM po tylu latach!

Gość życie to nie bajka
uczucie wygasło męczycie się tylko albo wezmiecie się za wasze małżęstwo by znów wzniecić uczucie albo będziecie męczyć się aż zakończy się to rozwodem

Gość dożynowa
dla niego priorytetem jest teraz kasa zeby urzymac rodzie to super ale na mjest potrzebny tez relaks jakis wypad za miasto odstresowanie sie ale nie ma szans zaraz przelicza to na pieniadze