Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mająca doła

Mam doła :( Wy też ? :(

Polecane posty

Gość Nirwanaaa
Akurat mi z nimi dobrze tylko kurwa bez nich nic nie wychodzi :(

Gość Mająca doła
EEEeeeee kiepskooooooo :((( bardzo źle :( Mi się też tęskni za jakimś przytuleniem do faceta, zwykłą pogadankę z nim :(:P

Gość Nirwanaaa
Hmmm, żyjesz, towarzyszko? :>

Gość Nirwanaaa
Oops, pospieszyłam się, już myslałam, że Cię nie ma. Aaa, jak ja mam dosyć tegoo... Ja już mam nawet kandydata tylko, że on o tym kurna nie wie.

Gość Mająca doła
Żyjeee, tylko teraz sesja, ostatnio przeżyłam fatalne zauroczenie :P i się zraziłam.

Gość Nirwanaaa
Noo, ja cały czas jestem w trakcie zauroczenia. I najgorsze jest to, że wiem że jest fatalne. FATALNE kurwa

Gość Mająca doła
Właśnie też miałam na oku ostatnio i jakoś tak wyszło...Chociaż mam chęć się do niego odezwać tylko kurde ze złości usunęłam jego numer telefonu i nie mam żadnego kontaktu do niego :P ajajajaajajajaja :(

Gość Mająca doła
Twoim zdaniem warto walczyć o faceta?

Moim warto zawalczyc, ale bez przesady - po prosstu dac znac, ze ta znajomosc Cie interesuje i popropwadzilabys ja dalej.

Gość Nirwanaaa
Jeszcze żebym miała odwagę się do niego odezwać, to byłoby dobrze. Tylko w końcu po co? I tak wiem, że to nie ma sensu. Znam podobno jego zdanie o takich związkach...

Gość Mająca doła
Inny_świat hehe, tak się dołujemyyyy i sobie plotkujemy. A ty jak tam ?:>

Gość Nirwanaaa
A no zapełniły się. Moim zdaniem, warto, nawet bardzo tylko kurna po co?

Gość Mająca doła
Nirwanaaa co znaczy takich związkach? :> Powiedz coś więcej?

Gość Nirwanaaa
Hahahah ta babska ciekawość ;D Takich związkach - z różnicą wieku. I to nawet bardzo mała jak dla mnie.

Gość Mająca doła
Nirwanaaa oj dobrze, mogę nie pytać, wybacz jeśli uraziłam :P:P

A ja nie wiem czy odezwać się do mojego z pytaniem co robi czy poczekać do 23 na Jego ewentualny znak, a jeśli on nie nadejdzie to iść spać i mieć wszystko gdzieś. :) Bardziej przemawia do mnie opcja numer dwa, bowiem już wczoraj pytałam "Co robisz Kochanie?:)" Po czym ściągnęłam Go do siebie do mieszakania. :)

Gość Nirwanaaa
Niee, nie nie uraziłaś mnie. Możesz pytać, w końcu komuś muszę się wygadać. Mam nadzieję że teraz ty się nie zraziłaś do mnie :) 3 lata różnicy. I to jest kurwa cały problem.

Gość Mająca doła
Inny_świat hehe, fajnie że masz faceta, masz na kogo czekać chociaż :P Kurde też muszę coś zmienić w swoim życiu, ale ostatnio ciągle tylko się dołuje :P

Gość Nirwanaaa
Nie pytaj, po prostu jakoś tak ładnie przejdź przed nim kilka razy. Jak zobaczy co mógłby stracić, za 1 minutę zobaczysz go w sypialni :P

Gość Mająca doła
Nirwanaaa skądddddddd, ja się łatwo nie urażam :P:P Trzy lata toż to całe nic ;/ A ile masz lat? ;>

Oj dziewczyny, nie mozna sie dolowac, moze marne pocieszenie, ale inni maja niejednokrotnie gorzej. Cieszcie sie z tego, co macie. :)

Gość Nirwanaaa
Mająca doła, ja już nie mam siły na zmiany w swoim życiu. Tylko tyle. A ty jakie problemy sercowe jeśli mogę spytać??

Gość Mająca doła
Nirwanaaa nie takie to łatwe, bo nie mam z nim kontaktu a kurde tak mi się podoba że szok :P Ale nie mam jak się z nim skontaktować itp ;(((((((((((((((((((((((((( A ty zacznij działać i go uwiedź :P

Gość Nirwanaaa
No, widocznie od zawsze nie doceniam tego co mam, bo już parę razy to słyszałam. No lat mam niby mało bo kończę 20, ale kurwa życie mnie doświadczyło tak że czasem czuję się jak 50latka. A ty lat ile??

Gość Nirwanaaa
Uwiedź łatwo powiedzieć. Ja się często czuję jakby on mnie za dziecko miał. Bo go kurna codziennie widzę. a on ma taki zlew na mnie. :(

Gość Mająca doła
Inny_świat wiem że masz racje ale jednak to i tak nie dociera do mnie :P Nirwanaaa jak zwykle osoba trzecia namieszała jak tylko dobrze zaczynaliśmy się dogadywać :( tak jak mówie zła byłam i usunęłam jego numer i nie mam do niego żadnego kontaktu :( no i mam żal do siebie

Gość Mająca doła
Nirwanaaa jej to nie dobrze :( Najgorzej jak facet traktuje Cie jak dziecko :( Ja mam 23... a czuje się czasem jakbym miała 5 LAT ;/ Nie umie sobie sama jakoś radzić w życiu :(

Gość Nirwanaaa
No najgorsze są to 3 osoby., Wpierdalają się w życie i nie myślą o konsekwencjach. Kurna wiem, że to najgorsze ale ja nic za to nie mogę. Po prostu ten jego wzrok taki niby obojętny ale przeszywający i czasmi jakiś głupawy uśmieszek - typowy plejas wiem. Ale kurwa nie mogę, no nie mogę

Gość Nirwanaaa
Mówisz, że chcesz zadzwonić, tylko co on robi w tym kierunku? Jakiś odzew, próba spotkania? Bo nie wiem czy warto dzwonić, można się zdołować, także może i lepiej że nie masz numeru.