Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelinka 878787878787

Brak okresu a wynik testu ?????????????

Polecane posty

Hej dziewczyny mam do was pytanko:) Okres mam w miarę regularny choć nie zawsze 5 tyg.temu uprawiałam sex z chłopakiem :) (stosunek przerywany) okres powinnam dostać około 26 maja nie dostałam test zrobiłam 1i 2 czerwca jeden wieczorem drugi rano oba negatywne wizytę do ginekologa mam na 11 i jakie jest prawdopodobieństwo ,że jestem w ciąży przyznam,że troszkę się martwię jak to jest z tymi testami i czy nie zrobiłam go za szybko :) z góry dzięki za odp:)

podnosze:)

Ja miałam kiedyś to samo, po prostu okres mi sie spóźniał, więc nie martw się

boli mnie brzuch jak na okres,mam białe upławy ostatnio jakaś zmęczona jestem w sumie mam dużo stresu teraz.no i to tyle:)

No to jak dużo stresu to się nie bój ;p To bardzo okres spóźnia ;p Po swoim przykładzie wiem ;p

zaczynam panikować i wkręcam sobie różne rzeczy,ale gdzie jest mój okres?:) do łazienki nie chodzę często,ale jakieś 2 tyg.temu miałam mała infekcje pęcherza bo kilka dni bolały mnie nerki i chodziłam często siku i jak sikałam bolało mnie.może to przez tą infekcje ja już sama nie wiem.piersi mnie troszkę bolą tzn zupełnie jak na okres

Ej no to się naprawdę nie przejmuj ;p Choć wiem- łatwo mówić. Ja też tak zawsze schizuje... xD

no zobaczymy co z tego będzie :) brzuch mnie boli jak na okres testy negatywne ,ale jakoś nie ma tego okresu.myślę ciągle o tym i możliwe,że to przez stres trudno poczekam do wizyty choć mam nadzieje,że dostane szybciej dzięki dziewczyny za odp.:) pozdrawiam:)

Hej dziewczyny sorki,że tak bezpośrednio,ale właśnie byłam w toalecie i dostałam okres :):):):):) jejku jak się cieszę jeszcze raz dzięki :)