Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość to

miłość to uczucie głupie

Polecane posty

Gość miłość to

zaczyna się w sercu a kończy w dupie...

Gość marna teoria.....
nieraz sie od doopy zaczyna a potem an serce przenosi :classic_cool:

Gość fiufiufiutek
beznadzieja Macieja :P

Gość ogyu
jedno i drugie przyjemne :D

Gość miłość to
ale jak widac i poezja powstaje z miłosci

Gość 30 sensible _ solitario
milosc to piekne uczucie dla niego warto zyc nie myl milosci z namietnoscia

Gość miłość to
nie myl miłości z namiętnością? nie no jasne.. przecież nikt kto kocha nie współżyje..

Gość miłość to
ja to nie lubie tych smerfowych

Gość fiufiufiutek
przecież nikt kto kocha nie współżyje.. :D zlachałem się na maksa :D

mam na mysli ze milosc to wszyskie czynniki (szacunek, tolerancja, przyjazn, blikosc i piekny sex itd.). a czasem jest tylko namietnosc, ktora przeslania wszystko a wtedy jest placz i zgrzyt

no widzisz:P tylko,ze ja akurat mowie o milosci.ktora zaczynała sie namietnoscią...i o tej,ktora nie zaczynała sie wcale namietnoscią...jakkolwiek mowie o miłości w ogóle bo krótkonocnych znajomosci nie miałam :O wiec powiem jedno-czy ona w ogóle istnieje???czy mozna kochac tak jak wady tak i zalety?czy nie założą smyczy na szyi trzymajac w kieszeni?czy pokocha ktos w całości i szczególe??jakos nie wierze...wybaczcie :(

diabolica milosc to wlasnie pokochanie i akceptaja wad i zalet rodzine kochasz prawda? i maja wady, prawda ? ale milo to kochasz nad zycie kiedys poznasz faceta, ktorego tak pokochasz i znajdzies spelnienie i bezpieczensto przy nim, wtedy stwierdzisz w swoim sercu ze to milosc, mimo ze bedzie mial wady

Gość miłość to
a przepraszam bardzo ale wydaje mi sie ze tylko garstka znajduje TYCH właściwych partnerów, natomiast te wszystkie parki wokół nas są w większości z góry skazani na niepowodzenie

no wlasnie sie zawsze zastanawiam czy te parki sa szczesliwe i gdzie one sie poznaja, w internecie

''nieraz sie od doopy zaczyna a potem an serce przenosi'' W przypadku kobiet na pewno. Z nami mężczyznami już tak się nie da.

miłość :] śmiech na sali. chyba zakochane trzynastki lubią o tym rozmawiać ;]

dominik niby sie nie da szukacie "dziewic" do pieknego polskiego udanego malzenstwa a inne koiety traktujecie jak szmaty jesli pojda z wami do lozka bo ulegaja waszym wdziekom a pozniej sie okazuje ze macie ochote tylko na sex bez zobowiazan maja w tyle glowy swoja idealna "dziewice" na zone hipokryci

Gość miłość to
dominik ty się chłopie przerzuć na facetów. będzie ci łatwiej w życiu

30 sensible _ solitario, proszę nie przyrównuj nas mężczyzn do siebie czyli kobiet. To, że wy potraficie iść do lóżka z facetem nie będąc z nim w związku nie znaczy że my też tego chcemy. Powiem więcej, każdy mężczyzna najpierw sie zakochuje w kobiecie a później idzie z nią do łóżka. Wiem ze to dla ciebie będzie nie zrozumiałe, bo ty wolałabyś na odwrót.

Gość miłość to
hehehe. dziwne znasz kobiety. może z Toba cos nie tak

Gość Boksic
A ja rozumiem Dominika. Sporo kobiet się puszcza. Ostatnio zaliczam mężatki poznane na necie. Oczywiście na samym początku znajomości nie przyznają się, że mają męża. Kobiety to wyrachowane stworzenia.

dominik a skad wiesz co ja bym wolala, co???? i nie oceniaj ludzi pochopnie, co ty za kobiety spotykasz w sowim zyciu? kobiety pragna czulosci, bliskosci i bezpieczenstwa, sex jest dopelnieniem milosci a jesli sex jest beznadziejny to wybacz, kazdy zwiazek sie pieprzy predzej czy pozniej

Gość lkjhgjhgf
miłość to głupie uczucie zaczyna się na wzwodzie a kończy na porodzie

''kobiety pragna czulosci, bliskosci i bezpieczenstwa, sex jest dopelnieniem milosci a jesli sex jest beznadziejny to wybacz, kazdy zwiazek sie pieprzy predzej czy pozniej'' Nie rozśmieszaj mnie ponownie. Chocby facet na rzęsach stawał to kobieta i tak tego nie doceni, zawsze będzie go zdradzać. Już nawet nie mam do was pretensji, widocznie taki jest porządek świata i kobiety zawsze będą zdradliwe.

Gość miłość to
a faceci zawsze będą ofiarami, zdradzonymi bohaterami... myślę że zdrad jest po równo

bredzisz dominik jak ja kocham to nad zycie i nigdy nie zdadzilam swojego faceta i mi nie wmawiaj ze wszystkie zdradzaja bo to nie prawda, ile masz lat 20? widze, ze nie masz zadnego doswiadczenia zyciowego a na pewno nie masz otwartego pogladu na swiat, zafiksowales sie w teorii ze wszyskie to zdziry zmien srodowisko, w ktorym dotychczas poznawales kobiety bo sie jeszcze bardziej sfrustrujesz stracisz szacunek do kobiet i bedziesz je tylko wykorzystywal poniewaz od razu wychodzis z zalozenia ze cie zdradza