Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też maminsynek

Rzadkie włosy. Czy można coś poradzić?

Polecane posty

Gość też maminsynek

Mam strasznie rzadkie włosy, fryzjerka aż prawie zwymiotowała jak zobaczyła :( Czy można coś ta to poradzić?

Gość też maminsynek
Podbijam do góry, bo coś kiepsko doradzacie :O

Gość summer white z avonu
możesz sobie robić maseczki z 2 żółtek zmieszanych z pół szklanki piwa. Wcierać olejek rycynowy - jeśli masz ciemne włosy. natury nie da sie oszukać, niestety, ale w/w/z abiegi wykonywane regularnie pomogą.

Gość też maminsynek
mam nadzieję,że to nie ściema i mi nie wypadną włosy. A to codziennie tak?

Gość blastert
szampon z intensywnej pielęgnacji z deramidami r, myślę że mógłby się sprawdzić w takim przypadku dosyć dobrze. Warto spróbować!.

Gość Kafrtka
Są to na różne środki, ale radzę skoczyć np. do apteki gdzie mozna dostać dobre lekarska bez recepty lub ewentualnie dobrać coś z kosmetyków. Wiem, że ostatnio moja znajoma, która ma podobny problem będąc ze mną w aptece Juventy w CH Manufaktura, gdzie jest też tej samej firmy sklepik z kosmetykami, wybrała jakiś środek właśnie, która przy długim stosowaniu ma zagęścić włosy, bo też ma bardzo rzadkie ;/ Środki niektóre nie są tanie, akurat tam gdzie kupowała to wspomniana apteka jest naprawdę tania, ale trzeba poszukać, popytać. Niestety nie pamiętam nazwy tego specyfiku, ale jak zobaczę się ze znajomą to dam znać.

Gość też maminsynek
a są lekarze , którzy się tym zajmują? Dermatolog?

ja mam nie dość, że rzadkie, to jeszcze cienkie :O i wiadomo, szampony+odżywki "volume express", "push - up effect", do tego pianka zwiększająca objętość (teraz mam z got2b, taka czerwona, świetna) i dobry lakier... przez dwie godziny jest miodzio, ale jak jest wilgotno, to lipa :O

Gość Eliksir na włosy
Polcam dermatopoietinę na włosy . Serum do włosów ze szwajacarii dostępne na www.doris-dorin.com Efekty ? Zatrzymanie wypadania włosów po trzech dniach . wzmocnienie włosów - stają się grube aż po końe. Skuteczośc 100% !! Dermatopoietin jest odkyciem ostatnich miesięcy - piersze produkty już dostępne w Polsce w Doris Dorin.

Gość też maminsynek
eliksir na włosy - sprzedajesz to czy piszesz na poważnie?

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: 1)sylvie2@onet.eu 2) secrethair4u@onet.eu< br /> 3) nr tel. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM

Gość też maminsynek
Na razie jeszcze nic nie zastosowałem z tych porad, ale myślę o waszych radach cały czas. Może z tym żółtkiem coś, albo nie wiem. Nie stać mnie za bardzo na jakieś kuracje i mam depresję :O

Gość cmeccettttt
ja polecam nafte kosmwetyczna wcierana w skore glowy i wlosy oraz maska wax treatment czy jakos tak to sie pisze, taka maska dla ludzi no po chemioterapi

Gość wernyhora z podkową
Topic ciekawy, wyłysiałam po odchudzaniu. Pomóżcie coś. Brałam wszystko; belisse, inneov, vichy... I nic!! Nie wiem czy odrosną...

Gość też maminsynek
Jak po odchudzaniu wyłysiałaś?

Gość też maminsynek
może ktoś coś jeszcze doradzi mi?

Gość gość
VAX jest to masc uzywana dla osob po hemioterapii jest niedroga ale bardzo skuteczna polecam tylko to nie jest efekt po tygodniu dwuch dlugosc regeneracji wlosow jest czas ich odrastania warto poswiecic czas ;) i zdrowo sie odzywiac ;)

Gość finogga
Zacznij brać biotebal. To lek, który zawiera biotynę. Świetnie działa na włosy, ale też na paznokcie i na skórę. Jak go biorę już od kilku miesięcy i mam znacznie gęstsze włosy.