Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestawnike

doradzcie..chodzi o impreze

Polecane posty

Gość zestawnike

mam 17 lat i mam okazje jechac dzisiaj na impreze-na dyskoteke z 25 letnia siostra i i o rok od niej starsza kolezanka. tylko wlasnei nie wiem czy jechac, jedziemy w nowe dla mnie miejsce, ja tam nikogo nie znam, one maja duzo znajomych szczegolnie kolegow, beda sei z pewnoscia z nimi bawic, a ja co bede robic? gdybysmy milay chocoaz loże to by sie usiadlo i piwo saczylo i jakos by bylo. a tak to juz sama nie wiem. co radzicie?

Gość buntownik z wyboru
nie jedź, zadne picie, bedziesz gadać do lustra i zgwałcą cie jeszcze...po co sie narazac?:P

Gość hfouugt
To zależy od Ciebie i Twojego charakteru:) Jeżeli wiesz, że jesteś strasznie nieśmiała i z nikim nie pogadasz, bo się będziesz krępować. Sama na parkiet nie pójdziesz i w ogóle to nie jedź, bo tylko będziesz humor siostrze psuła. A jak jesteś otwarta i towarzyska to pewnie, że tak! Pogadasz trochę z siostrą, poznasz nowych ludzi, wypijesz i szalejesz!:)

Gość lafiryndy pokazywać tyłki
gadanie na dyskotece to coś jak balet w stolarni :classic_cool:

Gość zestawnike
na pewno nie jestem jakos bardzo niesmiala. ;) ale tez nie jestem tak otwarata jak niektorzy nie moge tego powiedziec o sobie tez na pewno

Gość hfouugt
no to jak nie jesteś taka straaaasznie nieśmiała to jedź!!!:) co masz do stracenia?:) poznawanie nowych ludzi jest super, a przecież sama nie będziesz:) poza tym koledzy na pewno nie pozwolą młodszej siostrze koleżanki siedzieć samej;) spokojnie hehe

Gość lafiryndy pokazywać tyłki
JAZDAA JAZDAA , ps seks na bani w obsikanej ubikacji to nic dobrego

Gość zestawnike
no to jade :) do: lafiryndy pokazywać tyłki: wiem