Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racjonalistka21

Czy to są objawy ciąży?

Polecane posty

Gość racjonalistka21

Witam Panie serdecznie. Nie będę oryginalna, ale mam nadzieje, że mi pomożecie. Odbyłam stosunek przerywany z facetem jeden po drugim z 14-15 maja ( było ich kilka), 2 czerwca powinnam dostać okres, jest 5 i okresu nie mam. Moje ostatnie 4 cykle były, co:, 31, 34, 37, 30 dni. Teraz przed planowaną datą miesiączki miałam zawroty głowy, i 2 dni wystąpiło u Mn ie. plamienie, w jeden dzień było tak intensywne, że myślałam, że dostanę okres, Występowało u mnie takie plamienie, ale nie w takiej ilości i kilka godzin po dostawałam okres. A teraz nic. Jak zawsze bolały mnie piersi przed okresem tak teraz nic, ból kręgosłupa od 2 dni mnie troszkę męczy, a podbrzusze boli już od dłuższego czasu? Dodam, że dzień prze okresem i 3 czerwca robiłam test i były negatywne ( z tym, że robiłam je po południu. Trudno mi powiedzieć o jakiś innych opbajwach, bo nie wiem czy to moje wymysły, ale jak nie przepadałam za kawą tak teraz bym piła jedna za drugą, i troszkę apetyt mam większy. Proszę o interpretację i pomoc w temacie.

I nie doczytałam do końca:) skoro testy wyszły negatywne, a teraz są takie, że w sumie można robić przez całą dobę to powinno być w porządku, ale dla pewności albo zrób test z krwi albo idź do ginekologa :) Być może po prostu Ci się spóźnia, a zresztą jak widzę i tak masz nieregularne miesiączki :)

Gość racjonalistka21
Wiem, wiem...Dziecko to dla mn ie wielka radość a nie problem, więc bardzo bym się cieszyła. NIe wiem czy moge sobie robić nadzieje na to ze jestem w ciąży skoro miałam 2 testy negatywne.

Aaa, myślałam, że nie chcesz dziecka :) E tam to jak nie ten miesiąc to następny. Kochana PRÓBUJ, ĆWICZ, PRÓBUJ :D im więcej tym lepiej....:D:D

Gość racjonalistka21
hmm.... jej chciałabym żeby to nie był po prostu przedłużony cykl (spóźniony)

Gość racjonalistka21
Muszę iść do ginekologa bo te nieregularne cykle mnie wykończą

Gość ja tez mam nieregularne
i tez sie wlasnie zastanawiam czy bedzie dzidzius w tym miesiacu,bardzo bym chciala..