Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5tt55355553

AUSTRALIJSKI premier ma jaja, nie to co UE

Polecane posty

Gość 5tt55355553

wypowiedź australijskiego premiera na temat muzułmanów: Muzułmanie, pragnący żyć według prawa szariatu, mają opuścić Australię. Australijski rząd, analizując w środę problemy bezpieczeństwa, wskazał na islamskich radykałów jako czynnik zwiększający prawdopodobieństwo zamachów terrorystycznych. W dodatku, premier Kevin Rudd oburzył część australijskich muzułmanów mówiąc tego samego dnia, że popiera monitoring tamtejszych meczetów przez służby specjalne. To imigranci, nie Australijczycy, muszą się dostosować. Przyjąć tutejsze zwyczaje, albo stąd wyjechać. Take it, or leave it! - oświadczył Kevin Rudd. Mam już dość tego ogólnonarodowego zamartwiania się, czy my przypadkiem nie uchybiamy innym lub ich kulturze. Od czasów ataku terrorystycznego na Bali zetknęliśmy się z wielkim przypływem uczuć patriotycznych u większości Australijczyków. Wszystkim, którzy twierdzą, że symbol Boga uraża ich uczucia, sugeruję, aby poszukali sobie jakiegoś innego miejsca zamieszkania To jest nasz kraj. Na naszej ziemi obowiązuje nasz styl życia. Nie jesteś tutaj szczęśliwy, to wyjedź. Nie zmuszaliśmy nikogo do przyjazdu. Przybyłeś z własnej woli. Wobec tego zaakceptuj kraj, w którym ty też zostałeś zaakceptowany' - powiedział australijski premier. wypowiedz z lutego tego roku, szkoda ze UE nie ma takiego podejścia :o :o i ciesze sie ze mieszkam w cienogrodzie polskim rządzonym przez kler przynajmniej jest u ns mniej tego muzulmanskiego goowna

Gość adbull
polska kraj rasista kraj i wy zginonc

bardzo mądrzy tam w Australii, trzeźwo myślący, widać że Slońce robi im dobrze...przydałby się ktoś taki w Unii :( żeby wyplewić te mahometany z Europy i z Polski :(

Gość posterunkowa michell
popieram australie, ale mimo wszystko w polscie tylko czekac az zaleje nas fala islamskiego robactwa.

trzeba też wyrzucic z Polski żydowskie robactwo, tych Michników i Urbanów, precz z muzułmanami i żydami!

trzeba sie wziac za klasyke podszywow, bo ten byl sredni😴

Gość ja tez jestem rasitka
niech muzumany, araby, cyganie i inne gowna spierdalaja z polski!

wypowiedz tego premier NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z RASIZMEM. ale wpisy pod tematem już owszem. nie chodzi o to że australia nie chce u siebie muzułmanów tylko nie chce terrorystów i radykałów nie szanujących tamtejszego prawa i zwyczajów. Zachodnia europa w myśl jakiejś chorej poprawności i źle pojętej tolerancji pozwolia wejść sobie muzułmanów na głowę:/ W polsce jest to nie możliwe. Bo polacy mają inną mentalność i są raczej rasistami. ale w tym jednym przypadku jest to korzystne. Poza tym nie grozi nam tak bardzo zalew obcokrajowców bo za mały u nas socjal. większość obcokrajowców u nas to studenci albo rodziny pracowników zagranicznych koncernów. ewentualnie chińczyki czy wietnamczyki ale oni pracują, może na ogół na czarno ale pracują. Jedynie powiedzmy obcokrajowcy którzy są u nas jakimś obciążeniem i sa uciążliwi to cyganie. ale oni już tacy są.

jestem Żydem i zabolał mnie ten podszyw mówiącuy o żydowskim robactwie :( chcę aby Polska popierała masakry Izraela na Palestyńczykach, aby Polska nienawidziała muzułmanów, tak jak ja ich nienawidze jakem Żydówa :) dlatego napisałem ten post o robactwie muzułmańskim, lubie szczuć przeciwko muzułmanom głupich polaczków którzy nie łapia że to prowo Żyda :)

a mówią,że w Australii do góry nogami chodzą. może by tak naszych polityków wysłać na przymusowy pobyt tam aby rozum z penisów, cipposzek przemieścił sie do miejsca gdzie ma być, czyli głowy......

Gość kopulantka z ciebie i tyle
Żydzi okej , wszystko okej tylko nie Araby które wtrybiniają się ze swoją religią meczetem i kebabem w nasz cywilizowany świat. dziady arabskie, gdyby tylko oni byli na świecie to zaraz byśmy wrocili na drzewa bo oni tylko burzyć potrafią ;/ terrorysty

Gość ja bym to nawet rozszerzyła
na wszystkie religie: chrześcijanie mają opuścić UE bo grożą wyprawami krzyżowymi, muzułmanie - atakami terrorystycznymi, Żydzi - bo może zechcą tworzyć państwo jak w Palestynie, buddyści - bo grozi to bombą atomową jak w Korei, prawosławni - bo w Rosji jest Putin który zestrzeliwuje samoloty z polskimi prezydentami, hinduiści - bo w Indiach było tsunami. Takich zagrożeń nie wolno lekceważyć!!!

no,ale przeciez ten proces juz sie zaczal w europie...we francji juz dawno zabroniono okazywania religii..w belgii nie wolno nosic burek,w holandii juz tez o ty mysla...

Gość Adwokat Diabla.
W 100% procentach popieram pana premiera. Gratuluje Australii

Gość oj, w co wy wierzycie???
Przyjedzcie tutaj i zobaczcie naocznie jak ten grozny premier z tym problemem sobie radzi! Smiech na sali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość XXI wiek a wojny religijne
nadal żywe. Dziwne to. Zwłaszcza że chrześcijanie tyle mówią o zmianach w swojej polityce, że wojny, krucjaty, czystki - to zamierzchłe średniowiecze i oni dzisiaj nie mają z tym nic wspólnego - a tu proszę. Wojna czysto religijna, jak nic.

australijski wyraził jasno to o czym wszyscy myślą, ale się boją powiedzieć, ze względu na poprawność polityczną, nazywa się to hipokryzją w wydaniu ateistycznym.

Gość XXI wiek a wojny religijne
Ja też tak myślę - tylko oprócz muzułmanów chrześcijan bym wyrzuciła, czy nie, nie wyrzuciłabym, a pozwoliłabym z łaski mojej zostać dopóki nie "pragną żyć według prawa szariatu/doktryny katolickiej".

przez chwilę mozna było zobaczyć tu na forum po prawej stronie, wiadomość, że francuska muzułmanka, woli isć do więzienia, niż odkryć twarz.....dziwne podejście, w więzienie, jak ja dopadną lesby, to nie tylko twarz odkryje......a może tego pragnie.....

" no,ale przeciez ten proces juz sie zaczal w europie...we francji juz dawno zabroniono okazywania religii..w belgii nie wolno nosic burek,w holandii juz tez o ty mysla..." to dopiero kreyznim:/ to może i dzinsów noszenia też zabronią? albo czapki z daszkiem? krzyzyka tez tam nie wolno. japierdole. to nie jest metoda. nie chodzi o zwalczanie ich religii w imie świeckiego niby państwa. nie o to chodzi w tym topiku.l

nikt nikomu nie zabroni naszenia jeansów, czy czapek, ale strojów muzułmańskich tak, bo są symbolem zniewolenia, więc pomyśl trochę jak cos chlapniesz.....

Gość michal nie ma mózgu
bmblondyn - widzisz "Tym razem to znowu ja" zabronili używania mózgu bo wywoływał zbyt duże zakłocenia na walkmenie :D dlatego nie używał a teraz porównuje dżinsy - które są materiałem, spodniem do CZARCZAFU który jest szmatą, ograniczeniem wolnosci, a dżinsy wręcz odwrotnie...

jak ci muzułmanie, chcą mieszkać we Francji, jak nawet dobrze historii Francji nie znają. Nie wiedzą nawet, tego o co walczyła i co zrobiła rewolucja francuska.....nawet sie niukom muzułmańskim nie chciało zapoznać z historią Francji a teraz wielki krzyk, że zabraniają obnosić się na pokaz z symbolami religijnymi.....

wy nie używacie mózgu:O. wolnośc polega na tym że wolno mi się ubrać tak jak chce. jak będe miał ochotę to założę burkę i będę w niej łaził po ulicy..innym razem będe chciał załozyć sutannę t założe bo na tym polega wolność. a zabranienie noszenia jakiejś chustki albo krzyżyka jest idiotyzmem. i nie rozwiązuję problemu ani roche a tylko wywołuj odwrotny skutek.