Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamaaaaaa

wręczanie zaproszen:)

Polecane posty

Gość Kamaaaaaa

Jadę dzisiaj do moejgo wujka z zaproszeniem na ślub:)No i powstaje pytanie....jak się mam ubrać????wysraczą jeansy i ładna koszula czy...musze bardziej elegancko?:) Pozdrawiam

Gość cccsa
wystarczy:) ja zwykle ubierałam czarne spodnie dzinsowe do tego eleganckie buty na obcasie i jaką ładną bluzkę a jak było zimno to do tego zakiet a jak było cieplutko to ubieralam sukienkę w kolano:)

Gość cccsa
Jeansy i koszula to aż nadto elegancko Miarka czemu az nadto?? to co ma ubrac dresy albo jakąs zwykł bluzke?? tak to mozna wyjsc do sklepu a nie zapraszac na wesele.

Gość Kamaaaaaa
Kurcze u nas dzisiaj ciepło....ale takie blade mam nogi...sukienki nie założe...a eleganckie spodnie dałam do zwężenia....bo mi sie schudło...a ja to u nas bywa...krawcowa ma 5 dni opóxnienia:)) czyli jeansy i koszula:)ufff...:)

Może źle się wyraziłam;-) chodzi mi to że bez sensu się stroić w jakieś ekstra eleganckie ciuchy. To nie akademia ku czci;) Tylko miłe spotkanie przy kawie, bo zwykle tak to się odbywa.

Gość cccsa
jeansy i koszula spokojnie no ale ubierz jakies elegankie buty zamiast sportowych:) a od czego są pończochy albo rajstopy?? ja tez jestem blada no ale pod nimi nie było widac ze słonce mnie w tym roku nie widziało:P

Gość cccsa
no to juz teraz sie zgodze z Miarka:) ale uwazam ze w miare elegancko trzeba się ubrac zeby to jakos wygladało a nie ze robimy wszystko na odwal sie i ze nam zalezy na ich przybyciu:)

Gość Kamaaaaaa
No niby tak...pończochy i rajstopy....ale u nas dzisiaj 25 stopni... żadko nosze sportowe buty:)mam raptem jedna pare adidasów:)wię ok...ale powiem szczerze....że jakoś głupio mi jechac w jeansach:)))popieprzona jestem:P

Gość a ja jezdzilam w sukience
takiej "do kosciola" :) narzeczony w spodniach od garnituru i koszuli z krotkim rekawkiem. bez krawata ale w miare elegancko

Gość sambinayeah
dziewczyno co Ty piszesz?? w jeansach Ci nie bedzie gorąco a juz w ponczochach tak?? no wez nie rozsmieszaj nawet w upały chodzi sie w pończochach jak chce sie byc eleganckim! zresztą wg mnie jakbys dzisiaj miała gołe nogi to by to nie pasowało strasznie, jeszcze nie ma ponad 30 stopni gdzie sie przyzwala na chodzenie bez.

Gość sambinayeah
to nie masz przynajmiej czarnych jeansów??

Gość Kamaaaaaa
racja:) Cholera..nie mam czarnych jeansów....bo nie lubie czarnych jeansów co innego eleganckie spodnie...ale nie jeansy:)))...mam 15 par i żadnych czarnych:)... hmmmm...chyba założe....czarne rajstopy...popielatą spódnice z podwyższonym stanem granatową koszulę...buty i torebka w tym samym kolorze:P

Gość sambinayeah
no i bedzie git:)

Gość Kamaaaaaa
a przed wizyta wstapie do galerii za jakimis czarnymi spodniami:P bedzie na następny raz:)

Gość sambinayeah
spoko ładne jasne jeansy tez mogą byc tylko trzeba dobrze dobrac bluzke zeby wyszło elegancko:)