Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolekss

PRZYSTOJNY wysoki brunet o ciemnej karnacji i piwnych oczach

Polecane posty

Gość karoleks
czyli z tego co piszecie to macie mokro jak widzicie takiego wysokiego bruneta z ciemna karnacja :D a tak btw czy ciemne wlosy u faceta to az tak pociagajacy element

Gość filizankadokawy
ja wole blondynow o zielonych oczkach taki jest moj mioso, i w oglnie zawsze wolalam jasne oczy u faceta i jasne wlosy moze dlatego ze jestem brunetka o ciemnych oczkach, a prtzeciwienstwa sie przyciagaja ;d

Gość trtertretykylt
nie ,nie ,nie, wysoki facet o ciemnych wlosach i zielonych lub niebieskich oczach, o jasnej karnacji, tak,tak,tak, nie lubie ciemnej karnacji ,kojarzy mi sie z brudasami,jakich tutaj pelno w moim miescie

Gość sdfsghj
ciemnych lubia tylko grube i te ktorych nikt nie chce,zadna zadbana ladna kobieta nie puszcza sie z ciemnymi, nawet Polakami o ciemnej karnacji

Gość lilkamilka
a mój facet jest wysokim brunetem o niebieskich oczach i wcale nie jest babiarzem jak tu ktoś wcześniej napisał. Dlaczego zaraz takie przeświadczenie? to że się za nim laski oglądają to mnie tylko śmieszy bo ja sama jestem atrakcyjna i on wie że za mną również się mogą oglądać faceci, także jestem jego oczkiem w głowie :) I uwierzcie mi tacy faceci też mogą mieć tytuł inż mgr. Pzdr dla niedowiarków:P

Gość 9548565ONA nanana
Dziewczyny gdy widzą idealnego i przystojnego mężczyznę myślą że one mogą mu się nie spodobać bądź ma zwalony charakter i lub jest z kimś . Myślą, że nie doruwnają temu" maczo-przystojnemu " gdyż może mieć każdą więc się wycofują... znam tą sytuację (byłam jej świadkiem )..

Gość sfgsdfasdf
up

Gość seres
co innego facet z biala karnacja i opalony a co innego facet z ciemna karnacja i jezeli uwazasz , ze facet z ciemna karnacja sie nie myje czy cos w tym stylu to Ci wspolczuje

Gość dghdfgfzsd
up

Gość dghdfgfzsd
:P

hej...lilkamilka ..."Tacy faceci też mogą mieć tytuł inż. mgr."?!...Boszeee...co za topik poroniony...:classic_cool:

Gość na widok takiego bruneta
każda panna ma mokro w krok :o :D

Gość Tak, to mój ideał
Nie musi być nie wiadomo jak wysoki, ale brunet o ciemnej karnacji i piwnych oczach to mój ideał od bardzo dawna. Oczywiście, karnacja powinna być naturalnie ciemna, nie żaden solar. Blondyni nie podobali mi się nigdy.

Gość gosiagosaa
mi to strasznie sie podobaja meskie brazowe oczka :) moze mam na ich punkcie fiola, nie wiem czemu:) co do reszty? bez znaczenia, byle w miare przystojny;) karnacje moze miec jasna, bo ciemna kojarzy mi sie nienajlepiej, mimo, ze fajnie wyglada;)

a ja lubię takich i siakich :) tylko nie lubię mężczyzn o kręconych włosach :O nie wiem czemu, już mam taką fanaberię, o! :P

Nie zgadzam się z tym, że każdy facet o takim typie urody jest babiarzem, to nie jest zależne od wyglądu a od charakteru. Ja osobiście jestem wysokim brunetem mam bardzo czarne włosy, zielone oczy, długie rzęsy cera europejska nie przesadnie ciemna,i nie czuję sieę jak ideał, podobam się kobietom ale najbardziej cenią mnie za dobroć i charakter i to właśnie charakter jest tą zaleta, która czyni nas atrakcyjnymi. A co do tego babiarstwa to jestem z jedną kobietą 6lat i świata poza nią nie widzę a na inne nie zwracam już uwagi bo po co skoro miłość życia już znalazłem, jest piękną kobietą i dla mnie najpiękniejszą, i ma cudowny charakter! pozdrawiam.

Gość jkhkjhbgh
udaja tylko, niektore ogarnia paraliz, a niektore tak maja, ze im bardziej im sie facet podoba, tym wiekszy dystans wytwarzaja i wiecej chlodu okazuja a im bardziej taki facet jest obojetny na takie zachowanie, tym bardziej sie irytuja i prowokuja sprzeczki albo sytuacje, zeby pokazac jak to one maja go w doopie haha no jest w tym dużo prawdy, a nawet cała :classic_cool:

Gość annnniiania
o znalazlam stary watek ale jest fajny :D mi sie najbardziej podobaja sniadzi bruneci i chyba chodzi tu glownie o to , ze carne wlosy i karnacja pokazuja naszej podsiwadomosci , ze taki facet ma geny dominujace i dlatego sa tak atrakcyjni

Gość martyna.pol
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 dla kazdego :)

Gość maria maria
hmm bo kobiety myślą, że jest namiętnym kochankiem;) I że bosko całuje:)

Gość soroses
hehe czyli co kobiuety mysla^^

Gość jlhlgjdflgfgluisror
nie koniecznie chodzi o kolor wlosow. Po prostu przy ciemniejszej karnacji automatycznie jest bielszy i bardziej wyrazisty usmiech. Bruneci czesto maja ciemne oczy i glebokie paralizujace spojrzenie. Mam 19 lat i odkad pamietam podobal mi sie ten typ urody, ale ostatnio zauwazylam ze zwracam uwage tez na blondynow. Zrozumialam ze takie sprawy jak kolor wlosow, skory, oczy, nie ma tak duzego znaczenia nawet biorac pod uwage wyglad. Po prostu albo mezczyzna jest meski albo nie. Nie chodzi o to ze kazdy mezczyzna musi byc koksem,ale budowa ciala ma duze znaczenie. Nie anorektyk ani sumo ale troche cialka powinien miec wg mnie. Idealem jest meski mezczyzna o lagodnym usposobieniu ale jednoczesnie towarzyski.

Gość xwxewxewx
czyli po prostu podswiadomie oceniasz czy facet jest meski a co za tym idzie twoja podswiadomosc dokonuje selekcji genow , ktore dadza Ci lepsze potomstwo :)

Gość Ania Bosek
nA MNIE GŁÓWNIE działają piwne oczy u faceta:D a jak ma do tego jeszcze ładną aparycje to już wogóle:D ale jak już wybierać to z brunetów