Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggnieszkaa

Możliwe?

Polecane posty

Gość Aggnieszkaa

Dziewczynki wyjaśnijcie mi pewną rzecz jeśli możecie. Jak to możliwe jeśli okres miałam 1 kwietnia ,a stosunek 23 kwietnia przy cyklach 26-28 dni i ponoć jestem w ciązy. Dodam ,że przeszłam chorobę nerek(bóle ogromne,temperatura wysoka ,wdało się zapalenie w pochwie). Mogło to być powodem na przesunięcie się okresu płodnego? Pomóżcie ,bo nie wiem czy wierzyć ,że jestem w ciązy,czy iść do innego ginekologa

Gość Maniusiowataaaa
test i idz do ginekologa i nie rob z tego tragedi

Jeśli masz wątpliwości idź lepiej do drugiego gina, jeśli on to samo powie....więc jestes w ciąży, choc z tego co piszesz...teorecznie nie powinnaś.

Gość Aggnieszkaa
Tu nie chodzi o tragedię,choć jeszcze szczęśliwa też nie jestem. Chciałabym wiedzieć tylko czy była możliwość zajścia w ciążę,praktycznie 4-6 dni przed terminem kolejnej miesiączki

Gość baaaaardzo prosze
co to znaczy "ponoć jestem w ciąży"? robiłaś test? skad wiesz?

Gość Aggnieszkaa
właśnie ja nie chcę kupować testu,bo jeśli i on mi pokaże 2 kreski,to ja i tak chyba nie uwierze:( czy znacie takie przypadki ,że kobiecie przesunęła się owulacja??? kiedyś słyszałam ,że kobieta podczas menstruacji zaszła,ale czy to możliwe? chodzę po necie czytam jak wyliczać dni płodne i moje tam nie pasują:( pomocy!

Gość Aggnieszkaa
byłam u gina ,on stwierdził ciążę,ja odpowiedziałam ,że to pomyłka przecież,to się obraził,nadasał i tyle było z rozmowy z nim

pewnie, że owulacja może się przesunąć tak samo jak i miesiączka się przesunąć może. To tylko nasz organizm - czasami zawodzi.

dni płodnych sie nie wylicza, wiec nic dziwnego że Ci nie pasują. jak ginekolog stwierdził ciążę to nie wiem czego chcesz jeszcze. zrób sobie ten test, jak wyjdzie na plus, to zacznij dbac o siebie.

Gość Aggnieszkaa
wiesz Charlotte,kiedy okres mi się spóźniał ,zaczęłąm szukać jakie mogą być tego przyczyny,a mój partner śmiał się ,że wymyślam sobie coraz to większe choroby,a przyczyną pewnie jest ciąża,na co ja mu przy kolejnym razie wytłumaczyłam ,że to absolutnie niemożliwe,ponieważ kochaliśmy się w dni niepłodne,w końcu zrozumiał,wiedział ,że ciąża nie jest powodem. A teraz mam to odwrócić i absolutnie nie wiem jak. Sama siebie nie potrafię przekonać,więc jak przekonać teraz jego? :(

Gość Aggnieszkaa
wiecie tyle jest teorii na temat,kiedy wypadają dni płodne,a nie znalazłam dokumentu na temat tych wyjątków kiedy owulacja wypada w innym terminie,niż ten powszedni,masakra

zrobić test ciążowy i obejrzec razem wynik z dwiema kreskami :D nic lepiej nei przekonuje. jak chce to mozesz nasikac na pasek na jego oczach :D

Gość Aggnieszkaa
średnio się między nami ostatnio układało,od miesiąca jest znów dobrze,boję się ,że usłyszę od niego,że ma np jakieś podejrzenia ,że to nie jego dziecko czy coś,nie przeżyłabym tego! Nie wiem jak się zachowa,może sama sobie teraz problemy tworzę,a on zachowa się właściwie,jednak wolałabym być przygotowana,wolałabym móc mu powiedzieć,że jednak to nie jest takie nienormalne,że zaszłam w ciążę w tych dniach. Chciałabym z taką pewnością to zrobić,jak wtedy kiedy mu tłumaczyłam ,że na pewno w ciąży nie mogę być