Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n4talcia1

Carlo Biani Wrocław

Polecane posty

Gość n4talcia1

wiem, ze juz byl niejeden watek dotyczacy tego salonu, ale wszystkie odpowiedzi byly raczej ogolnikowo. ja chcialabym konkretnie wiedziec, do kogo najlepiej pojsc na farbowanie wlosow? chcialabym jasny blond, mam aktualnie ciemny, wlosy dlugie i bardzo zalezy mi zeby wyszlo ladnie.. wiec jesli ktos doswiadczyl farbowania w salonie Carlo biani i moze polecic konkretna osobe to chetnie poslucham opinii sklaniam sie ku mariuszowi wiec czy to bedzie dobra decyzja?? jak myslicie? dziekuje z gory

Gość hanka4i4
Ja byłam u pani Gosi w salonie Carlo Biani na Biskupiej i wyszłam bardzo zadowolona, a zmieniałam kolor z ciemnego na blond co ponoć nie jest łatwe. Trwało to niestety dwie wizyty ale efekt jest powalający. Dziękuje i polecam innym.

Gość maria_s
POlecam wszystkim wizytę w Carlo Biani na wrocławskim rynku. Cudowne podejście do do klienta - czyli do mnie :) Wspaniały zabieg/rytuał odnowy włosów poprzedzony badaniem mikrokamerą - fajna nowinka. Polecam

Gość elwira_k
Polecam ten salon. Super farby bez amoniaku, strzyżenie na najwyższym poziomie. Włosy same się układają.

Gość Emiliaa-123
Polecam te salon! Swietne ciecie i regeneracja wlosow brazylijskimi produktami Super

Gość So_good
Genialna fryzjerka Asia! Bardzo profesjonalna porada dotyczaca koloru, strzyzenie jak nie w Polsce:) Polecam! We wroclawiu to rzadkosc i w dodatku przemila i skromna osobka:) Ma moja cala rodzine jako stalych klientow:)

Gość marianna_pawelec
Dolaczam sie do zachwytow nad osoba Pani Asi z Carlo Biani w Rynku. Bardzo eleganckie podejscie do klienta, wzorowe strzyzenie !

Gość Emilia_wroc
No to ja tez:) Asia super dziewczyna, wreszcie znalazlam swoja fryzjerke we Wrocku:) Mila, kompetentna. Prostowanie keratynowe wyszlo idealnie:) jestem juz 2 tygodnie po i wloski sa dalej lejace sie i proste! Super!!!