Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość river deep mountain high

Mam wielkie stopy

Polecane posty

Rozmiar 40-41. Nie mogę kupić sobie żadnych ładnych butów, bo nawet jak znajdę swój numer, to ten rozmiar nie wygląda już tak dobrze, jak 37-38. Wstydzę się ich, nie lubię jak mój facet się nimi interesuje :O To niesprawiedliwe - gruby może schudnąć, pryszczaty iść do dermatologa, ten z nosem jak klamka od zachrystii zbierać na operację... A ja przecież pięty sobie nie odetnę :(

Gość sdfghjkl;'
nie przesadzaj

Nie przesadzam, to mój największy kompleks :/ Ktoś jeszcze ma taki problem?

Gość dfgfgdfgd
To się ciesz że masz taki a nie inny kompleks :) Lepiej kompleks dużej stopy nisz grubej dupy

Grubą dupę można wyćwiczyć, odchudzić..

Gość asia-1-9-8-6
river deep: mam ten sam problem, stopa 41, o 40 moge omarzyc, buty najczesciej kupuje w deichmanie albo na allegro bo w innych sklepach to moge pomarzyc z tym numerem ale powiem ci ze jestem dosc wysoka i nie mam problemu z tym ze but wygląda na wielki na stopie. Pomimo ze stopa jest dosc szeroka, po porstu nie przejmuj sie tym, ty masz wielkie stopy, ktos inny ma wielki nos albo odstajace uszy i nie poddaje sie operacji i zyje, zaakceptuj siebie taka jaka jestes:)

Gość dfgfgdfgd
To jak można to czemu jest tyle kobiet z gruba dupa? A te 41 to nie jest jeszcze jakaś masakra-teraz coraz więcej młodych dziewczyn ma czterdziestkę więc będzie coraz łatwiej znaleźć duże buty.

buehehhe i ty masz wielkie stopy??? ja mam 41 do 42 czasami 42,5 wiec nie przesadzaj dziewczyno....jakos umie kupic sobie buty owszem nie kazde ,ale jak patrze kilka lat wstecz to ten problem powoli zanika...

Gość ja też mam 41
i tez tego nie lubię...

Gość ja też mam 41
do tego mam brzydkie długie palce a butów na lato z zamaskowanymi palcami nieeee maaaa 😭 wszędzie te cholerne japonki :(

Ja mam 175 cm wzrostu, więc też nie mało, no ale jednak moje stopy SĄ ogromne. Bo nie dość że długie, to jeszcze szerokie... Kacperkowa - a jakie kupujesz buty, żeby wydawały się mniejsze? Najlepsze są chyba okrągłe czubki i paski wszerz. Może tym kobietom z wielkimi duuuu ich pupy nie przeszkadzają? :)

ja mam 36 a w porywach 37 i sie smieja ze mnie ze moge se buty kupowac w dziecinnych sklepach :-)

Wiktoria, ale to jest takie życzliwe "wyśmiewanie". W ogóle przyjęło się, że kobitka powinna być drobna i filigranowa.

Kto jeszcze? :P

mam takie wielkie stopy że firmy budowlane zatrudniają mnie zamiast walca udeptuje teren pod budowę

Gość akacyjka
pierdolenie... moja kuzynka ma 16 lat, jest wieeeeelka, a rozmiar jej buta to... 45!!!!!!!!! poważnie :/ i jakoś ją to jebie...

Gość AtestFa
Nie dosc ze mam noge 41/42,krzywe nogi,krzywy nos i rozstpey wszedzie i obwisle piersi....Przeczytaj to co Ci napisalam i pomysl jaka jestes szczesciara:P.

Gość małe jest
piękne 🌻

Gość alalaja
Ale masz problem ja mam 43...

Gość jregpjgp
lepsza duża stopa niż wielki wzrost - ja mam 39/40 ale wzrostu 166 cm - o dziwo moje stopy nie wygladaja na duze i bez problemu kupuje fajne buty w kazdym sklepie więc nie przesadzaj z ta 40 bo to dośc popularny rozmiar jest dlatego szybko te buty znikaja i trzeba wczesniej kupować. Wolę takie coś niz np. wzrost powyżej 170 bo wtedy szpilek nie założysz bo jesteś już za wysoka

"Ja mam 175 cm wzrostu, więc też nie mało, no ale jednak moje stopy SĄ ogromne" a ja mam 174 cm i but rozmiar 43-44 tylko ze facetem jestem ale to chyba nie ma znaczenia :P