Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdhgjjhgf

drogie panie zaczyna się mundial więc upszejmie informuje

Polecane posty

A do czego ma ta twoja choroba, moje wypowiedzi są prosto od serca a nie wymyślanie takich dupereli jak twoje, nie rty jeden na świecie chorujesz, ja mam az za dużo na głowie ze swoja chorobą niż ty ze swoim chromosomem 21 i nie chwalę się na lewo i prawo. A wiesz co to jest ACROMEGALIA?

Ja też umiem obs lugiwac internet , ale tego nie muszę czytać bo sama na to choruję. A co do twojego linku to nic nie powiem, bo to jest daremne, zawracanie swojej głowy duperelami.

Gość ynteligentna pomaranvczka
trisomnia chromosomu nr 21 to zespół DOWNA moi mili :O

No tak... Jak na złość na mnie nikt nie wsiadl...

ale mi problem ja się będę bzykać z kim innym hehe wilk cały i owca cała

Ja cię az za dobrze rozumiem, a dawajcie sobie obydwoje czadu ile chcecie jeden i drugi. Najwyżej pośmieję się.

Zacytuję sam siebie bo już chyba nie pamiętacie co mówiłem... " 16:25 [zgłoś do usunięcia] rus1 Nie dość że w telewizji nic nie dają normalnego to jeszcze j**ana piłka na okrągło będzie... Rzygać się chce! To mówię ja kryptopedau i niech wszyscy kibice (ze swoimi wielkimi mięśniami piwnymi) cmokną w trąbę! Pozdrawiam i życzę mega kaca po tych waszych meczykach..."

aaaa czyli zdeklarowałeś się jako kryptopedau , w takim razie musisz poczekac aż na forume wejdzie levviatan albo sash :classic_cool:

sahs na pewno figluje z panem typu bears , ale levi pewnie gdzieś tu grasuje bo wątpię ,żeby go wypuścili z jego piwnicy

Jolka uświadomie cię- rozmawiasz z jednym z większych prowokatorów na kafe, nie zauważyłaś jeszcze?????