Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

nie mam okresu od 5 tygodni

Polecane posty

wcześniej nie miałam 3,5 miesiąca ale po Luteinie dostałam. Teraz znów mi się spóźnia. Mam podejrzenie torbiela. Czy to moze być przez to? USG w przyszłym tyg. Zrobił mi się jakiś guzek w pochwie. I mam zaburzenia hormonalne (2 tyg brałam tabletki anty). Miałam badanie i lekarz nie stwierdził ciąży. Mam już tego dosyć :(

Najlepiej iść z tym zapytaniem do ginekologa. Proste. A torbiel czy wszelką inną chorobę może stwierdzić jedynie on. Nie wiem jak z Twoim pozyciem seksualnym,ale może jesteś w ciąży?? ;) Jesli możesz wziąć taką mozliwość pod uwagę, to zrób test. Na forum lepiej o takie rzeczy nie pytać, chyba, ze na forum medycznym. Bądź dobrej myśli. Pozdrawiam

witam mam 20 lat ja tez nie mialam okresu dlugo bo ok poltora miesiaca jak odstawilam hormony dokladnie Diane 35 , ja akurat mam torbiel ok 3 cm stwierdzila u mnie ostatio ginekolog przy usg mysle ze najlepije idz do ginekologa, ja bylam takze u endokrynolog i dostalam skierowanie na oddzial endokrynologiczny odrazu do szpitala bo podejrzewaja u mnie pco

byłam u gina. I jak narazie nie może mi nic powiedzieć bez USG. Chodzę tera prywatnie bo jak wcześniej chodzilam na kase chorych to wkółko mi Luteinę przepisywal a jak mówilam, że mam jakiegos guza to nic sobie z tego nie robił. Heh. A ja się poprostu martwię. Dodam, że mam dopiero 19 lat. A czy po torbielu można mieć jakieś problemy z zajściem w ciążę?