milagros25 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 Witam:)dzisiaj robiłam test ciążowy płytkowy i niestety pomyliłam się i nakapałam mocz na okienko wyniku testu. Najpierw zrobił się cały różowy a później zostały 2 różowe kreseczki. Czy jest to wiarygodny wynik?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cedrynka 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 Nie. Test wykonałas nieprawidłowo, dlatego powinnaś zroić prawidłowo drugi. Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 może nie do końca, ale chyba w miarę wiarygodny jeśli wziąć pod uwagę zasadę działania takiego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milagros25 0 Napisano Czerwiec 5, 2010 poproszę o jeszcze jakąś odpowiedź..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie moge po prostu Napisano Czerwiec 5, 2010 nie stać Cie na drugi test, czy co? Wg mnie nie jesteś w ciąży! Wierzysz? Nieprawidłowe wykonanie testu wiąże się z koniecznością jego powtórzenia!!! ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edfrtgyhujiko Napisano Czerwiec 5, 2010 mysle, ze jesteś w ciąży ale dla pewności powinnaś kupić jeszcze jeden test i wykonać go prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjmk Napisano Czerwiec 5, 2010 przecież każdy test w momencie wkroplenia moczu robi się cały różowy..tzn. kolor"idzie" od miejsca wkroplenia do końca i zostają dwie różowe kreski..albo jedna...skoro zostały dwie to jesteś w ciąży...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach