Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorza12

szpiczak czy jest uleczalny.

Polecane posty

Gość zorza12

siostra przestała chodzić ma bezwład w nogach o własnych siłach nie umie stanąć na nogi,pomimo że ma w nich czucie-szpital ,badania i wyrok SZPICZAK czy ktoś z was przechodzi tą chorobę lub przechodził proszę napiszcie co to za choroba ,czy są jakieś rokowania na wyleczenie.

Gość slazja man :)
bardzo wspólczuje twojej siostrze.

Gość zorza12
dziękuje za współczucie dla siostry ale chcę wiedzieć co to za chorobai czy jest uleczalna.

Gość ale jak zaczela sie choroba
taj nagle przestala chodzic czy wczesniej miala jakies symptomy? ja od jakiegos czasu miewam skurcze miesni i tez sie boje ze cos nie tak

Gość zorza12
mała typowe bóle reumatyczne bóle rąk,nóg bóle kręgoslupa typu ,,lumbago'' brała na tą przypadłość stosowne leki i po jednym z tych leków dostała niedowładu nóg--takie były skutki uboczne tego leku które zdarzają się 1:1000000 i ten jeden trafił się chyba mojej siostrze albo przyspieszył chorobę sama już nie wiem.

Gość ale jak zaczela sie choroba
a dlugo miala te bole bo ja juz z 15 lat miewam takie rozne bole a to w kostce a to w kolanie a to w lokciu itp itd. w dziecinstwie mialam badania na reumatyzm ale wyszly dobrze i tak sobie z tym zyje