Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zDolny Ślązak

sex a kobieta w szpilkach

Polecane posty

Gość ZŚ
tylko gdzie te kobiety rozumiejace takie potrzeby?...

Gość to co Ciebie podnieca
www.odlotek.pl ?:)

Gość Kobieta Ma.
Mój mąż też uwielbia szpilki,mogą być także kozaczki na szpilce do tego króciutka spódniczka albo sukieneczka, makijaż (czasami wręcz "kurewski" ) . Mam długie włosy mąż uwielbia je... rozpuszczone i mokre bądź wilgotne po kąpieli. Jak się chce to można poszaleć :-) :-) :-)

Gość bieliżniany
można dodać do zabaw ppiszczoty stópek w sandałkach, uwielbiam

Gość ZŚ
Chyba trzeba jakis portal sworzyc - taki kojarzacy ze soba ludzi troszke pokreconych, o specyficznych upodobaniach - wtedy nie bedzi eproblemu i kazdy bedzie zadowolony:)

Gość hunterka
@ ZS taki portal juz jest , tylko czeka na ciebie. Zrzesza ludzi o roznych fantazjach - takichjak twoje rowniez http://www.erolife.pl

Gość ZŚ
na takim portalu to mozna sobie smski (po 10 pln) powysylac bo na penwo nie znajdziesz nikogo dla siebie.. Temat nie umiera, mam nadzieje ze jeszcze ktos ma cos do dodania:)

Gość emma_j
mam 155cm. wzrostu i szpilki są niezbędne. Mój facet żąda odemnie seksu tylko w szpilkach. Dziwne lecz jak bedzie chciał to tylko za tak chce, on jest naważniejszy. Wiem jestem dziwką lecz on może wszystkiego zażadać. Kto da więcej ten dostanie MMIE na koniec zabawy tej zabawy, ja chcę tysiąć zł. seks dopuszczam nawet na ulicy moj facet chce to nagrac

Gość emma_j
lubię seks w szpikach mnimum 15 cm. i od tyłu. Ostatnio założyłam się z koleżankami że dam cipy 15facetom. liczę na fotki.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Chcesz usłyszeć jak jęczę albo jak mam mokro ? Mam na imię Martyna i 21 lat, moją fotkę znajdziesz na http://www.sextelefon.top/ .Musisz do mnie zadzwońić i wtedy się zabawimy tak na maxa że tryśniesz gorąca spermą .