Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zDolny Ślązak

sex a kobieta w szpilkach

Polecane posty

Gość zDolny Ślązak

Nie wiem co na to Panie ale dla mnie kobieta w ładnych butach w łóżku to coś najpiękniejszego. Może to dziwne ale sam widok ładnych butów (i to niekoniecznie nie wiadomo jak wysokich szpilek) na kobiecych nogach działa na mnie tak, że ho ho :) Tzn i bez szpilek sex jest ciekawy ale jeśli coś tak bardzo kręci to dlaczego z tego nie korzystać i nie używać? Niestety moje upodobania średnio trafiają w gusta partnerek i tu jest problem. Zacząłem się zastanawiać, że może coś jest ze mną nie tak? ale tłumacze sobie że staram się robić to co lubię i co sprawia mi przyjemność więc może nie jest ze mną aż tak źle. Może ktoś ma jakieś przemyślenia/doświadczenia w tym temacie? Będę wdzięczny za odpowiedź. Ps Pozdrowienia dla Pań w ładnych butach...

Gość katarzynka20
Ja też uważam, że to fajne...w pończochach i szpilkach czuję się seksownie, atrakcyjnie. Sex wtedy też wydaje się byc ciekawszy. Uwielbiam wbijac szpilki w pośladki partnera..stanąc przy nim i ocierac się o niego moim tyłeczkiem.. Precz z wieczną nagością i rutyną! :D

Gość zDolny Ślązak
z tym wbijaniem obcasów w posladki to dość hadrcorowo - az takich zapedow nie mam:) ale ladny bucik na ladnej nodze mmmmm:) a tak swoja droga to zastanowilem sie tak glebiej i to wcale nie musza byc szpilki. ladne balerinki tez spokojnie daja rade. tylko w przypadku wszystkich plaskich butow ucieka ten super efekt wygladu nogi

Gość zDolny Ślązak
aaaaaa i jeli tak kontynuowac te swoje przemyslenia to oprocz butow jeszcze inne czesci garderoby dzialaja pobudzajaco. Moze juz nie tak jak buty ale przeciez nie jest sie w kiecce albo w butach, mozna i w kiecce, i w butach. Mam racje?:)

Gość katarzynka20
Ojj tam hardcorowe...delikatnie;) co do balerinek to i one dają radę jak kobieta ma długie i szczupłe nogi...:)

Gość katarzynka20
oczywiście, że masz rację. Przebieranki są fajne, trzeba byc kreatywnym

Gość dedeeeerrr
a w majtkach,czy bez?

Gość zDolny Ślązak
a są jakieś ulubione przebieranki? działające na Ciebie? bo sytuacja jest mało komfortowa gdy partnerka wie co cie kreci i co lubisz a ona oczywiscie "nic takiego nie ma"...

Gość zDolny Ślązak
przejda nawet jak ma 180. 195 to idealny wzrost dla faceta moim zdaniem i los mi pod tym wzgledem sprzyjal:)

Gość katarzynka20
Ja uwielbiam wszystko co jest z delikatnych, przezroczystych materiałów i koronki...do tego szpileczki. Fajnie jest jak rzeczy jest sporo, ale sa one skąpe...wtedy jest duzo zabawy podczas rozbierania... oczywiście nie lubię majtek;) Mój częsty zestaw to szpilki+czarne ponczochy+pas do ponczoch i do tego jakis koroknowy stanik i koronkowa koszulka badz cos wiazanego..

Gość zDolny Ślązak
Żono, w koncu Cie znalazlem;) a tak na powaznie to zazdroszcze partnerowi

Gość dedeeeerrr
Zeby CIe uspokoić wszystko z Toba wporzadku ,a nie napisałes czy lubisz stopki male ,duze ,czy tylko buty ,a japonki tez?

Gość zDolny Ślązak
hmm - nie wiem jakie lubie chyba. tzn ze chyba wszystkie. japonki nie kreca, klapki podobnie, koturny odpadaja, o sportowych butach nie wspominam nawet. czolenka wysokie i niskie, z czubkami w szpic i okraglymi, chyba bardziej zakryte niz odkryte, zarowno z przodu jak i z tylu. To chyba na tyle:)

Gość katarzynka20
w kazdej kobiecie drzemie perwersyjna kocica, tylko trzeba ją rozbudzic;)

Gość zDolny Ślązak
uwierz ze probowalem na milion sposobow. Z drugiej strony jak nie ta to inna, nikt mnie do niczego nie zmusza przeciez

Gość katarzynka20
Masz rację, musi trafic swój na swego. Ale, wiosna pełną gębą, sex kryje się za każdym drzewem, więc nic tylko zbierac siły:D

Gość zDolny Ślązak
w takim razie daj znac jak bedziesz w poblizu moich drzew zebym nie przegapil

Gość katarzynka20
Cóż, gdybym miała inne priorytety i podejście do spraw damsko-męskich dałabym znac;) ale niestety jestem z tych "wiernych żon" ..no...prawie, bo żoną jeszcze nie jestem;) w każdym razie uznaję tylko sex z miłości:P

Gość zDolny Ślązak
no i pieknie:) a tak swoja droga to kumpel mowi ze jak sie wyjmie zdjecie z portfela to nie zdrada. czasem chcialoby sie tak umiec

Gość zDolny Ślązak
ale tak troche zeszlismy z tematu. Ktos jeszcze ma jakies upodobania buciano-lozkowe?

Gość dedeeeerrr
w co bys sie przebral ewentualnie w co Ja bys przebral?

Gość zDolny Ślązak
siebie z pewnoscia w nic a jesli chodzi o Nia to najlepiej zeby sie sama ubrala. Cos ladnego klasycznego eleganckiego w czerni i tyle. o butach to juz pisalem ale tak och-ach to czarne szpilki proste bez udziwnien z czubkiem ale nie za wielkim szpilka z 10 - 12 cm. Byloby milo:)

Gość zDolny Ślązak
buty nie tylko "ustawiaja" pupe partnerki na odpowiedniej wysokosci, czesto tez podkreslaja ksztalty wiec korzysci podwojne. Czemu wiec wiekszosc kobiet uwaza to za cos dziwnego? Nie wiem, moze to strasznie niewygodne? Sprawdzilbym ale raczej nie widuje w sklepach 45;)

Gość dedeeeerrr
podszyw :D:D

Gość zDolny Ślązak
Niestety w czasie weekendu dzieci sie nudza... Na szczescie pozostaja pojecia dla nich niezrozumiale, jak np jakos wypowiedzi, skladnia, styl, po ktorych da sie pewne rzeczy odroznic...

Gość dedeeeerrr
i ostatnie pytanie,czemu lubisz czarny ? jak dlugo jestes na kafe?

Gość zDolny Ślązak
trudno odpowiedziec dlaczego czarny - wiesz cos kreci i tyle. Inne tez ale ten akurat najbardziej. Moze dlatego ze najbadziej elegancki? A odpowiadajac na drugie pytanie to nie wiem jak mozna "byc" lub "nie byc" na cafe. Wszedlem, napisalem dzis pierwszy post i tyle:) Taki debiut. A skoro kilka ciekawych odpowiedzi padlo to milo sie kontynuuje..

Gość dedeeeerrr
kontynuuj :) ,i ten stukot obcasow:)