Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szgty 799

co oznacz mój sen ? śniło mi się że mój szef z pracy rozebrał sie do naga

Polecane posty

Gość szgty 799

na plaży na Hawajach i okazało się że on jest kobietą, zobaczyłam u niego małe płaskie piersi i tzipę :-O byłam strasznie zszokowana w tym śnie i jeszcze pytałam go po co ty głupia udajesz faceta ? porąbało cię ? co to może oznaczać , powiedzcie proszę :-O

Gość Abu Haszim
jestes ukrytą lesbijka

Gość szgty 799
nieprawda, bardzo mi sie nie podobała jako kobieta :-O miała tzipe takie wary wielkie i włochate kudły rude kręcone bardzo mi sie to nie podobało i wogóle on mi sie nie podoba jako facet konkretnie co to oznacza ?

hej, jesli widzisz naga kobiete we snie to oznacza "ukryte pragnienia" i czesto sie to odnosi do tego ze tesknisz za tym by byc kochana 🌼 jesli widzisz damskie narzady to oznacza ze ktos czuje miete do ciebie, ze masz tajemniczego wielbiciela, mialam kiedys sennik i wogole sie zaglebialam w tej dziedzinie to wiem:P

Gość szgty 799
aha, to może on czuje miętę do mnie :-O bo widziałam go z tzipą

hahahah ja piernicze jakie okreslenia z tzipa:):) nie no zaraz padne 🖐️ wiesz to nie musi oznaczac ze to on, to moze byc zupelnie ktos inny

Gość y8y78778787888
wlasnie przeczytalam ze to oznacza iz on chce ic wsadzic drzewo w dupe badz pilna!

Gość szgty 799
ale co oznacza mężczyzne z tzipą ? byłam strasznie zszokowana, nie zdajesz sobie sprawy widzisz faceta a w śnie wyglądało jak naprawde...miał ciało kobiety i jeszcze w tym śnie powiedział do mnie że chce sie ze mną kochać :-O a ja sie zdziwiłam bo miał żeński narząd płciowy co to oznacza ? :-O co za poyebany sen

Gość szgty 799
nie mogę znależć w senniku co oznacza szczegółowo narząd płciowy żeński nie ma takiego wyrazu :-O

Gość szgty 799
nie wiem jak zinterpretować ten sen :-O bo później było tak , że on sie na mnie położył i odbywaliśmy stosunek płciowy :-O nie wiem jak - poyebany sen i mi stękał do ucha a ja sie czułam bardzo niekomfortowo co to oznacza bzykam sie z facetem który ma tzipę i nie podoba mi sie to

Gość szgty 799
uprawianie seksu - ukryte uczucia wargi sromowe ----szczęście w miłości, ktoś czuje do mnie miętę naga kobieta -------spełnienie pragnień

Gość szgty 799
wynika z tego że jakiś facet jest we mnie zakochany, czuje do mnie miętę i to ukrywa tak to zinterpretowałam ale nie wiem kto to :-O

Gość szgty 799
zdziwienie to niespodzianka