Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredzik86

facet kaze mi sie zbadac na HIV!

Polecane posty

Gość fredzik86

hej jestesmy ze soba msc,moj facet powiedzial dzis ze jesli chce sie z nim kochac , musze mu przyniesc zaswiadczenie od lekarza ze nie mam HIV. Paranoja! wie ze miałam 1 partnera , zadnego tam casanove który zalicza 3 panienki na tydzien, wiec nie rozumiem :/ Czy to nie jest nienormanle? zabolało mbnie to kurde :/

Zapytaj go czemu ma takie obawy:) Interesuje mnie to. Aaaa i co do Twojego pytania. Nie, to nie jest nienormalne. To całkiem mądre.

Gość dedeeeerrr
jaka paranoja ,jest ostrozny i tyle")

Gość firefrog
Ja tam mu się nie dziwie, powiedz żeby też się przebadał. Przezorny zawsze ubezpieczony, i chyba to dobrze o nim świadczy. Nie bierz tego do siebie po prostu różni ludzie chodzą po tym świecie i chyba lepiej mieć pewność ? Możecie iść razem na te badania.

Gość fredzik86
nie wiem wlasnie dlaczego ma takie obawy... poczulam sie jak jakas pierwsza lepsza dziw*a.

Gość firefrog
Miałaś partnera i co on może o nim wiedzieć ? Równie dobrze mógł Cię okłamywać i sypiać z kim popadnie. Nie rób problemów zrób badania i każ jemu zrobić oboje na tym na plus wyjdziecie.

Gość dedeeeerrr
Fredzik jak ktos wyzej napisal niech i on zrobi badania

Gość nklkldsllnkdsflkndfskldsf
pewnie naoglądał się na wspólnej :P

Porozmawiaj z nim o tym, ale generalnie się nie bulwersuj, jeśli mu bardzo zależy na tym, to zrób te badania :) Może po prostu się boi, może zna kogoś kto przez seks złapał HIV? Nigdy nie wiadomo, nie można z góry osądzać:)

Gość możesz powołać ja na świadka
tylk że wynik nie jest na sto procent miarodajny, może wyjść negatywny jak niedawno ktoś to świństwo złapał . A w tej sytuacji oczywiście poproś go również o wynik i to nowy a nie np sprzed roku

Gość dobry zwyczaj
Dobrym zwyczajem byloby przed pojsciem do lozka z osoba, z ktora wiazemy jakas nadzieje na przyszlosc razem przebadac sie pod katem HIV i razem odebrac wynik. Zagrozeniem bowiem jest nie tylko nawet jedno doswiadczenie seksualne, ale np. wizyta w prywatnym gabinecie stomatologicznym, przebyta operacja itp. Sami mozemy posiadac to swinstwo i o tym nie wiedziec. Sugerowalabym jeszcze (moze nawet bardziej) przeprowadzenie badania na zoltaczke zakazna, chociaz zakazenie droga plciowa jest minimalne, jednak istnieje

Gość fredzik86
moze dlatego kaze mi sie zbadac bo dowiedzial sie ze wczesniej zapinal mnie sexowny nigeryjczyk ktorego poderwalam na stadionie:( ehh jak to zle mowic prawde:(

Gość fredzik86
czemu my wyzwolone polki sypiajace z czekoladowymi chlopakami jestesmy skreslane przez naszych rodakow:(?!

Gość fredzik86
smiec jeszcze kazal mi sie zbadac na spiaczke afrykanska i cholere... oraz kile marokanska:(

Gość taka jedna wariatka z kafe
ja mojego faceta od razu pogoniłam jak się dowiedziałam,że miał w przeszłości różne zdarzenia

Gość fredzik86
podszywowi dziękujemy :P nie wysilaj sie :) moze rzeczywiscie przesadzam, no nie wiem... dzięki za odp.

Gość baslam i żołądkowa
Badania na HIV dla przyszłego partnera seksualnego, który już miał choćby jedną partnerkę seksualną to podstawa jak intercyza i testy DNA na ojcostwo po porodzie jak i po kilkunastu latach. Zdrowie Twoje ważniejsze, niż partnera! Dlatego zada trzeba dawać po ślubie. Ci co kopulują na potęgę co tydzień to sami są sobie winni chorób wenerycznych. Czy to studenci z akademików czy młodzież szkolna, rozwodnicy, rozwódki jak i Ci w konkubinatach i po emigracji zarobkowej.

Gość baslam i żołądkowa
Mądry mężczyzna żadnej Polki po UK nie ruszy!

Gość sarah brightman
Bardzo dobrze. Powinnas sie cieszyć, że facet jest odpowiedzialny.

Gość baslam i żołądkowa
Jeden gość co zobaczył jak Polki szaleją na emigracji to już się nie ożeni nigdy, bo nie ma sensu HIV'em ryzykować czy inną chorobą weneryczną przez idiotkę w której się zakocha niepotrzebnie . . .

Gość szalejemy tam-tu nie ma z kim
ja sama zazadalam takiego papierka od mojego faceta.. nie ma w tym nic zlego, najyrazniej twoj chlopak wie jakie jest zagrozenie, i to dobrze dla ciebie ze jest ostrozny i rozwazny. niewazne ilu sie milo partnerów i jak "czystych", to sie moze przytrafic kazdemu..

Gość kj9djnfu5bnr
twoj facet jest bardzo madry sluchaj sie go

Gość kot13
a ja uważam to za szczyt bezczelności a to dlatego że najpierw to on powinien taki papierek przedstawić Tobie by wymagać tego samego. Oczywiście nie mam nic przeciwko higienie stosunkó seksualnych i takowym badaniom ale jakaś cholerna kolejność obowiązuje- bo teraz to tak wygląda że on ma się czuć bezpiecznie a co z Tobą autorko? przedstawił tobie wynik swojego testu? założę się że frajer tego nie zrobił. no i przychylam się do zdania, że naoglądał się seriali. Autorko, zerwij z nim a test zrób sama dla siebie.

uważam, że to dowodzi niezwykłej odpowiedzialności partnera, oboje powinniście zrobić takie badania

Gość NianiaNiunia
Wiem, ze takie zadanie mozna dziwnie odebrac, ale dobrze na tym oboje wyjdziecie. Pojdzcie razem na badanie, zeby nie bylo, ze tylko ty sie badasz, a on nie. Ja co jakis czas badam sie na weneryczne - nie, to ze sypiam z kim popadnie, ale ginekolog raz zaproponowal i sie zgodzilam, potem musialam robic dla pewnych papierow, a potem ginekolog zrobil przy okazji zabiegu. Gdy mowilam o tym kolezance, to spojrzala na mnie z jakims wstretem i zapytala " A po cooo? Po chuj sie na to badasz?". Odpowiedzialam, ze warto wiedziec dla samej siebie, np. czy mnie partner nie zdradza, albo czy ogolnie jestem zdrowa. Dalej patrzyla na mnie dziwnie, jakbym jakas pierdolnieta byla i nie miala na co kasy wydawac. ;)

Gość racja co tu mówią
Zrób badanie. Zarządaj tego samego.

Myśle, że dobrym zwyczajem byłoby wspólne chodzenie na badania i to nie tylko na hiv, żółtaczki b i c również c jest bardzo niebezpieczna i można się nią zarazić nawet przez gumę ale oprócz tego WR i chlamydię i wtedy po odebraniu wyniorów można szaleć do woli;)

Gość żołądkowa gorzka i balsam
Uwaga na syfiarki i syfiarzy, którzy byli w UK albo zaraz z niej przyjadą! Oni HIV przywiozą do Polski!