Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanya

Czy wam też facet przytrzymuje głowę w czasie seksu oralnego?

Polecane posty

Gość tanya

U mnie zawsze przed wytryskiem facet przytrzymuje mi głowę i dociska do penisa...zawsze mu mówię ze tego nie lubie i on za kazdym mowi ze juz tak nie zrobi ale potem sytuacja sie powtarza i przed wytryskiem chwyta mi glowe i dociska bardzo mocno do penisa i puszcza dopiero po wytrysku....wczoraj znowu to zrobil i potem powiedzial ze mnie przeprasza...niech juz lepiej nie przeprasza bo i tak to zrobi...jak go przekonac zeby tego nie robil?

Gość paul gałka
tylko technika głębokiego gardła Cie uratuje :classic_cool:

Nie przekonasz facet poprostu lubi dominowac i miec pewnośc że ostatnie ruchy należą do niego musisz sie przyzwyczajc poprostu.

Gość .E tam....
Możliwe, że to nawet nie chodzi o dominację. Myślę, że on po prostu nie kontroluje swoich ruchów tuż przed orgazmem. Kiedy zaczyna trzeźwo myśleć przeprasza i obiecuje poprawę, ale w rozkosznym transie znowu przestaje myśleć. Trzeba się przyzwyczaić :). Ja to lubię.

im bardziej on Ci przyciska głowę tym bardziej Ty zaciskaj zęby. gwarantuję Ci ze przestanie pierwszy. :)

ach ten seks oralny on jest zbyt nachalny nigdy mnie nie słucha tylko dalej rucha ..

Gość cfaniak co sie wie
coś z tobą nie tak skoro tego nie lubisz a powtarzasz :P przyznaj się że to lubisz i chciałaś się tylko pochwalić.