Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowy koktajl

do FACETOW ..

Polecane posty

Gość truskawkowy koktajl

Narzeczony ma urodziny za 2.5 miesiaca. Pomyslalam ze zamiast kolejnej koszuli albo swetra zrobie cos sama od siebie prosto z serca a nie tak na latwizne za pieniazki i ze sklepu. Narzeczony zaniedlugo bedzie mial remont pokoju nowe meble tapety itd ale na lozku ma zamiast narzuty okropna zaslone ktora jest sliska i ciagle spada. Postanowilam uszyc dla niego patchwork taka narzutke i zarazem koldre na cieplejsze wieczory w jego ulubionych kolorach. Bedzie to bardzo pracochlonnne .. Spodobalby sie wam taki prezent ucieszylibyscie sie ze kobieta zorbila cos dla was sama ??

Gość truskawkowy koktajl
Panowie ktorym sie pomysl nie podoba - prosze o wskazanie jaki wam prezent by sie spodobal Nie mowie tutaj o waszych indywidualnych pasjach tylko ogolnie o prezencie dla faceta

Gość truskawkowy koktajl
**cream** hehehe no ba ja go kcoham w koncu to moj przyszly maz Ma 27 lat co do zainteresowan wiadomo samochody ale nie stec mnie na bugatti veyrone ani nawet na jakas porzadna minaturke zreszta on nie lubi niepraktycznych prezentow na ktore tylko sie patrzy Kiedys duzo gral w pilke i jezdzil na rowerze ale kontuzja kolana i niestety ma zakaz :(

Gość truskawkowy koktajl
dodam tylko ze obecnie on nie ma czasu na zainteresowania albo duzo pracuje albo jest ze mna Jego pasja w sumie jest jego praca ... programista CNC ale trudno zbeym ja jakos "dogodzila mu " ;) w tej kwestii On lubi tez dobrze zjesc ale chcialam zeby prezent mial na dluzej a nie tylko na czas trawienia pozatym jak mam czas to i tak bez okazji od czasu do czasu ugotuje cos exstra

Gość truskawkowy koktajl
Nie stac mnie na taka minaturke wbrew pozorom jest droga kilkaset zlotych a ja nie pracuje ... jak juz zostane prawnikiem to moze wtedy na razie musze liczyc pieniazki

Gość truskawkowy koktajl
dokladnie ok 700 zl :( taki modelik i szczerze nawet w niewielkiej skali pozatym podpytywalam go o to i mowil ze nie chce czegos co postawi i bedzie patrzyl

Gość truskawkowy koktajl
buhehe moj facet ma 27 lat a nie 7 nie kupie mu zabawki dla dziecka raczej myslalam o czyms dla kolekcjonera o czyms porzandym a nie o jakiejs tandecie

Gość truskawkowy koktajl
dostal swoje ulubione perfumy na gwiazdke a byl to duzy flakon wiec ciagle go ma

Gość truskawkowy koktajl
**cream** Bardzo cie lubie :0 nie mam pieniedzy studiuje dziennie prawo i nie mam czasu w tej chwili na prace to co kiedys odlozylam pracujac kiedy jeszcze mialam wiecje czasu jest przeznaczone na slub a ty mi wyjezdzasz z takimi drogimi prezentami

no nie wiem co bys mogła mu kupic :O ty go znasz lepiej wiec powinnas sama wiedziec moze kup mu płyte z muzyką :)

Gość truskawkowy koktajl
**cream** muzyke sam sobie sciaga a zespol ktory uwielbia juz nie wydaje plyt takze sam widzisz latwo nie jest :)

Gość truskawkowy koktajl
**cream** a wiesz to dobre :)

Gość truskawkowy koktajl
dzieki :)

Gość truskawkowy koktajl
Moze ma ktos jeszcze jakis pomysl albo sie wypowie??

Gość a moze to?
truskawkowy koktajl... a może... idź do fotografa i zrób sobie pseudo -profesjonalną sesję zdjęciową i daj mu album:) na pewno się ucieszy

Gość truskawkowy koktajl
a moze to? juz robilam w zeszlym roku taka sesje :)

Gość fhggfdjhdgg
To zależy od faceta, ja bym był zadowolony z tego pierwszego pomysłu, ale podejrzewam że oprócz mnie mało który facet... Możesz mu też przecież dodatkowo zaproponować jakąs niespodziankę w łóżku, z tego raczej na pewno będzie zadowolony :D

Gość truskawkowy koktajl
fhggfdjhdgg ja mysle ze moj Narzeczony tez bedzie zadowolony znam go na tyle ze wiem iz ceni prace wlasna wysilek i wklad wlasny w koncu nie kazdej kobiecie chce sie iles tygodni pracowac nad prezentem dla faceta Pozatym narzekal ze ma w pokoju strasznie duszno w lato wiec przynajmniej nie zgrzeje sie zbytnio pod ta narzutka zamiast koldry Ostatnio nie mamy czasu dla siebie to na pewno ucieszy sie ze zasypiajac moze chociaz wtulic sie w "kawalek mojego serca" ktore zostawilam w kazdym skrawku tego patchworka Zapytalam bo coz hmm ja dostalam tez od niego ostatnio bluzke ktora jego zdaniem jest przepiekna jak dla mnie okropna w stylu bezgusciastej pani po 50-tce i o 2 rozmiary za duza wiec jak widac nie mozna byc do konca pewnym ze prezent sie spodoba

Gość fhggfdjhdgg
ehehe, no nie można. Ale jeśli narzeka na duchotę to się ucieszy. Znam ten problem, więc jak się rozpędzisz możesz zrobić dwie od razu ;)

Gość nieznany
taaaa... samochodzik facetowi kup, co za rada :o :D ja tam bym sie z takiej narzuty ucieszyl ;) ale to zalezy od faceta pewnie, jak nieglupi to doceni

Gość ja kiedyś chłoakowi zrobiłam
szalik na drutach, taki fajny, ładny, ciepły i długi i był zadowolony. Potem co roku prosił mnie o czapke, nawet jak się rozstaliśmy;) Coś, co się zrobi samemu to dobry pomysł:) Jak masz talent - działaj!