Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna-25

Imie Regina? dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość gość
ja sobie tak dalam na bierzmowanie i do teraz zaluje a co dopiero jakby mi tak rodzile dali na 1 to bym sie zalamala

Gość gość
regina wagina :P

Gość gość
normalne i oryginalne

Gość gość
Pewnie,ze fajne. A wagine ma jak kazda Kaska,Baska czy Maryska-tylko imie oryginalniejsze ;)

Gość gość
Moi rodzice tak mi dali na imię i co mam zrobić,?

Gość gość
Jest to piękne imię, aktualnie jest dla mnie na 1 miejscu, było na 2 ale niestety za dużo się dziewczynek o imieniu Klara pojawia, a ja niecierpię popularnych imion. Regina Spektor cudowna piosenkarka, jak to imię. Używam papieru innej firmy, więc nie rozumiem tych porównań. Imię Regina ma fajne zdrobnienia. Uwielbiam to imię i mam w nosie co ktoś o tym myśli. Mojej połówce też sie podoba.

Gość gość
Papier rumiankowy Regina - miękki pachnący, super wytrzymały! Nie chcę nikogo urazić ale mi się to imie kojarzy tylko ze srajtaśmą.

Gość gość
imię może nie jest najpiękniejsze, ale zdecydowanie lepsze od Julek, Lenek, Zuzi, Mai, Amelek i innych badziewi.

Gość gość
Regina trochę za bardzo starobabskie i twardo brzmiące, niezbyt ładne dla małej dziewczynki... Może zainspiruj się innym papierem toaletowym - Foxy albo Velvet będzie pasowało jak ulał do Twojej córeczki! A dla synka Szary - tradycyjnie i z klasą!