Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem na fazie teraz

dziki facet

Polecane posty

kurwa facet mnie wkurwil,dzisiaj pogoda byla piekna ,zrobilismy grilka, siedzimy wszyscy przy stole na dworze tylko moj facet kisil sie w domu, poszlam do niego i pytam sie czemu siedzi tutaj w domu zamiast z nami na dworze,a on na to ze nie jest glodny i ze nie bedize z nami siedzial bo nie mowi w naszym jezyku,to mu powiedzialam zeby sobie znalazl Evi ze swojego kraju ktora mowi w jego jezyku to nie bedzie mial problemow z dogadywaniem sie,dodam ze wszyszcy mowia po angielsku i zawsze z nim rozmawiaja, to co tu bedzie mi pierdolil jakies glupoty,ide dalej winko pic w samotnosci,wszyscy juz poszli ,chuj z takim facetem jakims dzikiem,ze tez kurwa trafiam na takich dzikusow,sant

Gość żakardowa kokarda
tak bywa z "obcymi" kochasz, jestes z nim, ale w glebi duszy wiesz ze on nigdy nie zrozumie naszych dowcipów, nie wie kim jest reksio i za co go kochałysmy w dziecinstwie.. moze on sie zle czuje w towarzystwie twoich znajomych? nikt mu nie zrobil zadnej przykrosci?

Gość yu jest nick
albo mis kolabor ,chyba tez nie wie:D:D

zna wszystkich, moja rodzina byla, troche glupio sie czuje, tak jak by zlekcewazyl ich,nie ladnie z jego strony, w lipcu jedziemy na wakacje i bedziemy sie widzeic z jego rodzina ,to co tez mam ich tak samo zlekcewazyc jak on to zrobil,zawsze bylo ok,a dzisiaj cos mo odbilo,sorry jakies bledy chyba sa,to prze moje dzisiejsze pijanstwo, jestem zla

Gość żakardowa kokarda
no zlekcewazył.. moze spróbuj dowiedziec sie dlaczego? jestes pewna ze nikt go wczesniej nie uraził?

zaden z nich, normalny europejczyk, ja z brudasami sie nie zdaje,jeszcze tak nisko nie upadlam zeby malpe brac sobie za faceta

on jest Litwinem

Gość gość
odkopuje, món to dopiero jest dzik... nawet nie da sie namówić żeby moją siostre odwiedzić... nikogo. A ja zawsze musze się tłumaczyć dlaczego nas nie będzie. W końcu powiedziałam prawde - nie przyjdziemy bo on jest dziki i nie chce - efekt? Nie wiem gdzi epolazł, ja siedzę i buczę, ciche dni się szykują bo oczywiście uważa że zrobiłam z niego "kretyna"