Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabollica27

Zakamarek Ciepła-kto się dziś przyłączy???

Polecane posty

chyba mogłąbym sie zakochac....ale wiesz...taki ktos z pewnoscią marzy nie o kims takim jak ja...tylko pieknej brunetce z długimi włosami,z którą stanie przed ołtarzem....

o rany :( ja to zawsze wywołąm wilka z lasu :O po kiego właziłąm gdzie nie miałam :( teraz zagne parola i porazki gorzkiej smaku po raz kolejny zaznam

wiem...wysmiejesz mnie...mineło juz prawie osiem miesiecy od bolu jaki mi zadano...osiem miechow grzeczna bylam...a teraz?teraz siedze jak na szpilkach:O normalnie mnie rozpiera...wiesz?chyba chciałąbym z nim byc...i jestem zła na siebie!bo obiecałam sobie nigdy wiecej mezczyzny w swoim zyciu...a tu pojawiła sie chec rozkochania kogos...i wyłącznosci na jego love

Maleńka...mam tyle wad...wizualnych...tych głebszych...ale kusi mnie by powalczyc...znow bede cierpiec...nie sadze by mnie zechciał...polubil... nie wiem...dopiero obczaja portal

Diablo ..każdy ma jakieś wady ,nie ma doskonałych ludzi...:) Ważne jest to co kryje nasze wnętrze...czułość ,dobroć ,wrażliwość...itd... Spróbuj ,może to jest ta szansa od losu ...kto nie ryzykuje ,ten nic nie ma ...:)

Diablo :)...tylko pamiętaj w tym wszystkim o sobie ...Ty jesteś najważniejsza ,będziesz wiedziała jak masz postąpić ...czy walczyć ,bo warto ...czy odejść, zanim ta iskierka w Twoim sercu zmieni się w....wiesz ,prawda ...:)

szczerze Maleńka?boję sie tego,ze ogarneła mnie taka euforia...dawno jej nie czułam...a jesli sie sparzę?jesli ulokuję uczucia i znow ból mnie spotka?nie wiem sama czy to dobre wyjscie...ale stawiam wszystko na jedną kartę...ryzykuję

wiem Słoneczko wiem...wiesz?czuje sie jakby w koncu los sie do mnie zaczynał usmiechac ;) bede zmykać Maleńka😍😘 cmok na dobranoc😘

jestem po kolejnym zayebistym wieczorze i ki diabła do wyra sama nie ide spac :P:P bede tu baraszkowac :D:D

ja wcinam kanapki ;) jakoś zgłodniałam ;) wiec jak to Babcia mawiała....z obżarstwa nocnego przysnią mi sie Cyganie :P:P:P znaczy co mnie porywają :O:O a tak na serio mam koszmary ostatnio a ze milo czas spedzilam jakos niezbyt mi spieszno spac...co u Ciebie Maleńka?😍

Diablo to dziwne ...jem dość często przed snem ...jeszcze żaden Cygan mnie nie porwał :-o ...pewnie brzydkie face takie jak moja omijają szerokim łukiem :D :P Co u mnie ???...wszystko ok ...jedynie co ,to ostatnio mam kłopoty ze snem :-o

ja tez...koszmary przepędzają ochote na sen...chodze pozniej jak narąbana przez dzien cały...Maleńka ide do kumpielli...czas pożegnać "dzisiejszy" dzień jakoś po ludzku😘trzymaj sie Skarbie😍 i masz fajne face😍przynajmniej ja je lubię😘

jezdem:P:P:P grubo nietomna po uimprezie alle jezdem :P:P:Dtopik umiera widzę z dnia na dzień 😭niedobrze ojjj niedobrze alle nagrzeszyłam w tym tygodniu:O ksiundz mi tym razem nie da rozgrzeszenia :P:O:O:O😭