Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delightful656

Który lepszy??? ;(

Polecane posty

Gość delightful656

Facet,który czeka ponad miesiąc na spotkanie i został przez moją głupote wystawiony a nawet sie nie obraził i wciaż chce się umówić....jest troskliwy opiekuńczy i zaradny...romantyczny... facet,który jest silny,ma cudowny charakter,jest uczuciowy,wrażliwy...ale strasznie brzydki facet,który uważa się za pępek świata,jest rozpieszczony i myśli,że wszystko mu wolno,dziecko,które nie potrafi sie zdecydować na nic...duże dziecko,które kocham....

Gość truskawkowy koktajl
facet,który uważa się za pępek świata,jest rozpieszczony i myśli,że wszystko mu wolno,dziecko,które nie potrafi sie zdecydować na nic...duże dziecko,które kocham.... Wspolczuje ale coz ockniesz sie jak juz bedzie za pzono i bedziesz plula sobie w brode ze bylas mloda i glupia jak dojrzejesz dostrzezesz swoj blad zycze ci zbeys jak najszybciej dojrzala

Gość truskawkowy koktajl
ale po co dziewczynie radzic i wybierac sposrod tego co napisala Przeciez kocha nedojrzalego gowniarza to co ma wybrac kogos inneog i byc z kims na sile ?? Zreszta kocha to za duzo powiedziane bardziej zauroczona jak kocha gdyby kochala pokochalaby wlasciwego a nie takiego bencwala bo niby za co go kocha bo przeciez nie za jego niedojrzalosc??

Gość delightful656
Jest niedojrzaly w kwestii uczuc....bo nie potrafi sie zdeklarowac...i nie wypominajcie mi mojej niedojrzalosci bo serce nie sluga i nic na nie nie poradze...nie jestem z nim ale to co czuje szybko sie nie zmieni...zauroczenie minelo dwa lata temu gdyz bylam z nim jakis czas wiec pozostalo jednie czyste uczucie milosci laczone z nienawiscia...ale coz.... chyba najwyzszy czas zaczac zyc od nowa....

Gość nieznany
bierz to dziecko, zaslugujesz na niego :D